Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14922434 www.bgdnes.bg

Сашо Роман пак иска да е с президентшата Деси Радева

Участва отдавна в мой клип, не съм я виждал оттогава, казва изпълнителят

Тъжен, че не поддържа връзка с Десислава Радева, е знаменитият изпълнител Сащо Роман. Съпругата на президента участва в клипа на дуетното парче на фолкразбивача на души Роман с жрицата на любовта в гилдията им Кали - "Дали съм жив".

"Е, това беше много отдавна - през 1999 г. - спомня си изпълнителят. - Тогава никой от нас, дори тя самата, не предполагаше, че един ден ще стане президентша. Десислава е готина дама - то си й личи. Приказва си с хората, всичко е нормално. За съжаление, не поддържам контакт с нея. Но ако я видя на улицата, как няма да си поговорим!", обнадежден за подновяването на отношенията си с президентската жена е Сашо.

Реклама

Певецът подкрепя държавния глава, защото всички са срещу него. И не смята, че Радев трябва да се срамува от случката във Варна, при която недоволен от политическите му позиции човек бе ударен от симпатизант на Радев. Самият той бе в листите на БСП през 2007 г. за местните избори и отчита това като грешка.

"Никога повече не бих се занимавал с политика! Не е за нас, хората на изкуството, това", категоричен е певецът. И казва, че съвсем спокойно може да промени рефрена в шлагера си "Мой ангеле" от "Остарях и побелявам" на "помъдрявам".

Бившият тромпетист от "Ку-ку бенд" признава, че за жалост вече няма време за свирня и отдавна я е спрял.

"Не мога да му обърна внимание, а той си го иска", изрази се гальовно за медния инструмент музикантът.

Сашо Роман се е отказал от председателството си в читалище "Асен Златаров" в столичния квартал "Христо Ботев". "Сега се занимавам с други неща - помагам на пенсионерите. Водя ги на планина, на море, на ресторантче някой път - и те да се почувстват като хора. Това е най-хубавото, като видиш един човек да е щастлив и да се усмихва!", доволен е баладистът.

Четете още

Сашо Роман играе себе си във филм

Сашо Роман играе себе си във филм

Певецът Сашо Роман: Емил Димитров издъхна в мизерия
Певецът Сашо Роман: Емил Димитров издъхна в мизерия

Певецът Сашо Роман: Емил Димитров издъхна в мизерия

Реклама
Реклама
Реклама