Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14926158 www.bgdnes.bg

Кадиев и Би Ти Ви се разделят?

Темата за разлъка в отношенията между Сашо Кадиев и Би Ти Ви отново е на дневен ред. Поводът този път е финалът на сезона на Преди обед, където синът на Катето Евро е водещ вече близо 12 години. България днес припомня, че само преди месеци водещият сам се похвалил пред близки, че е взел решение да изостави Деси Стоянова заради театралната си кариера и годеницата си Ивелина Чоева, с която май вече е решил, че е крайно време да се оженят.

Безспорен е фактът, че кариерата на Сашо тръгна стремглаво нагоре, когато седна на дивана в студиото на "Преди обед". Ежедневното му появяване в национален ефир отприщи кариерата му на актьор както в театъра, така и в киното. Оказа се, обаче, че съчетаването на двете неща е доста трудно за Сашо, въпреки търпението и доброто отношение на колегите му към него. Всеизвестен факт е, че Сашо често пристига в последния момент за ефир, а когато пътува по турнета Деси Стоянова отнася всичко сама.
Поради ангажиментите си в „Преди обед“ Сашо остави на втори план актьорството. Преди време той беше част от трупата на Малък градски театър "Зад канала", получи награди "Икар", участваше в представления по текстове на големи драматурзи. В последната година, обаче, не е имал почти никакви премиери. Трудно успя да намери време и за участието си в няколко български филма. Въпреки че Би Ти Ви добре се грижи за своите лица и постоянно им осигурява ангажименти – припомняме, че Сашо бе водещ и на "България търси талант" няколко сезона – близки до звездата разкриват, че този път Кадиев е твърдо решен, че е време за промяна. Ще се върне ли Сашо към голямата си любов – актьорството или отново ще го гледаме по Би Ти Ви наесен, той ще обясни сам в петък, последният ден преди предаването да отиде в заслужен отпуск.

Четете още

Годеница на Сашо Кадиев с ултиматум в кревата - спря му най-любимото удоволствие

Годеница на Сашо Кадиев с ултиматум в кревата - спря му най-любимото удоволствие

Сашо Кадиев яде тайно

Сашо Кадиев яде тайно

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама