Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14933714 www.bgdnes.bg

Колега на Сашко Кадиев му сяда на стола в Би Ти Ви

Слуховете, че Сашо Кадиев изоставя екранната си половинка Деси Стоянова, вече не са просто слухове.

Сашо, който придоби наистина широка популярност именно като водещ на "Преди обед" по Би Ти Ви в последните близо 12 години, не спря да досажда с постоянните си отсъствия и закъснения и явно капката вече е преляла.

Реклама

Доверени източници от коридорите на телевизията разкриват, че мястото на Кадиев, вече е дадено на друг и е въпрос на време зрителите да видят до Деси новия водещ. Става въпрос за добре сложения, красив и талантлив актьор Кирил Недков, който съвсем скоро ще се появи на екран в новото си амплоа. Може да се каже, че в края на пролетта той премина "тест-период" на диванчето до Деси в специалното едноседмично издание "Деси и кавалерите", докато Сашо празнуваше в Италия рождения ден на любимата си. Тогава интелектът и отличното поведение пред камера на Кирил явно са направили впечатление, защото от Би Ти Ви не са се забавили да му предложат позицията на водещ за постоянно.

Кирил вече е доказал професионализма и актьорския си талант в редица успешни български сериали като "Столичани в повече", "Откраднат живот" и "Мен не ме мислете", а тази година получи и първия си "Аскеер" за поддържаща мъжка роля в спектакъла "АРТ" от Ясмина Реза, за ролята на Иван. В близките месеци ще стане ясно, дали Недков ще се справи успешно и с ролята на партньор на взискателната Деси Стоянова и то в едно от топ предаванията на Би Ти Ви.

Четете още

Кадиев и Би Ти Ви се разделят?

Кадиев и Би Ти Ви се разделят?

Годеница на Сашо Кадиев с ултиматум в кревата - спря му най-любимото удоволствие

Годеница на Сашо Кадиев с ултиматум в кревата - спря му най-любимото удоволствие

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама