Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14951509 www.bgdnes.bg

Соня Васи в Англия с чужд паспорт, гонят я от страната

Гонят я от страната, след като се разбира, че представя тескере на приятелка за свое

"Това беше трудно за мен време. Но не можех да се предам." Така обобщи английския си период Соня Васи. Неостаряващата бивша моделка разкрива, че навремето е била върната от Англия, защото е живяла там с паспорт на приятелка. Пробивната варненка, чието истинско име е Соня Василева Живкова, още не издава името на своята дружка, съгласила се да й предостави самоличността си.

Реклама

Когато става първата носителка на титлата "Мис България", най-преданото "групи" на братя Аргирови получава възможност да замине за Норвегия. Там Васи се запознава със солиста на "Кис" Пол Стенли. Легендарният музикант е известен, че не пести съветите си за бежанци и особено за победителки в конкурси за красота.

"Пол беше мил с мен. Каза ми, че трябва да се опитам да постигна нещо. Посъветва ме да отида в Англия, за да науча по-добре езика", спомня си плеймейтката, трайно заселила се в Лос Анджелис.

Лондон обаче не се оказва особено гостоприемен за красивата нашенка. Заради забъркалата се каша с чуждия паспорт Васи е депортирана към родината. Тя обаче не губи кураж. Участва в още 16 конкурса за красота и ги печели всичките. Стартира и солова певческа кариера паралелно с фотосесиите си за наши и чужди еротични издания. Но големият удар идва точно преди 32 години - тогава нейни голи снимки се появяват на корицата на "Плейбой".

Благовест Аргиров каза за "България Днес", че "Соня ми е разказвала тази история с паспорта". "Винаги ще бъдем приятели с нея!", категоричен е близнакът на Светослав Аргиров. Това е неговият коментар по повод искрите, които прехвърчаха към популярния дует от страна на Васи. Тя сподели в медиите, че се е почувствала огорчена от написаното за нея в мемоарната книга на най-известните БГ близнаци.

Четете още

Соня Васи показа баща си

Соня Васи показа баща си

Соня Васи търси ГАДЖЕ на щерката

Соня Васи търси ГАДЖЕ на щерката

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама