Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14951719 www.bgdnes.bg

Юлиан Вергов младее със сърф и мотори

Със сърф, мотори и всякакви екстремни изживявания младее актьорът Юлиан Вергов. Актьорът от "Откраднат живот" наскоро навърши 53 години, но възрастта по никакъв начин не му личи. Дори напротив - с годините Вергов придобива все по-мачовски вид и фенките му само се увеличават. Актьорът е див от малък и започва да прави екстремни неща още като ученик. Веднъж се качва и ходи по перваза на третия етаж, за да впечатли приятелите си.

Любимецът на зрителите е бунтар по душа и обича свободата. Любимата му дестинация за лятото са къмпингите по морето, където се събира със стари приятели. Там практикува и любимите си хобита - карането на сърф, моторни лодки и всякакви водни спортове. По сърфа вече е запалена и дъщеря му Алена, която бързо напредва в един от най-трудните спортове. Вергов ходи на къмпинги още от далечната 1985 година, но не е голям фен на дивите места и предпочита да има до себе си баня и тоалетна.

Реклама

Спортът е част от ежедневието на Вергов. Още в ученическите си години започва да тренира хокей и до днес запазва страстта си към този спорт. Звездата от сериала "Тя и той" е в перфектна физическа форма и никога не е имал проблем с излишните килограми. Юлиан е запален по всякакви спортове - гледа футбол, играе тенис с приятели, обича рафтинга, скачането с парашут, кара ски... Екстремният начин на живот неведнъж е коствал сериозни травми на актьора. Претърпява няколко операции вследствие на падания. "За пореден път доктор Мазнейков ми спретна крака", написа миналата година под снимка от болницата телевизионната звезда.

В София Вергов най-често може да бъде видян да се придвижва на две колела. Обожава моторите и вече е сменил няколко, а през останалото време върти педалите на колелото. Професията му изисква да е в добра физическа форма и Юлиан се е оборудвал с фитнес уреди у дома си. "С моята професия трябва да се поддържам, а и смятам, че движението е задължително, за да си пълноценен", казва актьорът.

Когато има повече работни ангажименти, Вергов влиза в тежък режим. Ляга си след 12 ч. през нощта и в 5 сутринта вече е на линия. Признава, че понякога изпушва и има нужда от време, в което да се изолира от ежедневието и да изключи мобилните си устройства.

Въпреки че спортува редовно, пороците не са чужди за актьора. Звездата признава, че пуши цигари и не вижда голяма драма в това. "Въобще не ме интересува дали е модно или демоде - казва Вергов пред списание "Ева". - Аз също смятам, че в заведение за хранене не трябва да се пуши, но трябва да има бар, в който да се пуши. В Германия се пуши, в Австрия, в Сърбия. Трябва да има такива заведения и който не иска да му е задимено, просто да не ходи в тях."

Алкохолът също не е нещо чуждо за актьор. Вергов обича да си пийва в умерени количества в приятна компания. Понякога залага на рома, друг път предпочита джин с тоник.

Само преди една седмица Вергов отпразнува рождения си ден на концерт на рок легендите "Гънс Ен Роузес" в Букурещ. "От днес съм на 53 години. И съм истински Neoдачник, който обича живота и умее да му се наслаждава. На живота трябва да се гледа приятелски, просто. Да се отнасяме към него с доверие, да го гледаме с прости, детски очи. Да правиш това, което искаш, и да искаш това, което правиш, е най-великото нещо на този свят, това е изкуство", направи равносметка актьорът.

Четете още

Юлиан Вергов разкри какъв е бил като тийнейджър

Юлиан Вергов разкри какъв е бил като тийнейджър

Юлиан Вергов учи немски заради филм, играе с Любо Нейков

Юлиан Вергов учи немски заради филм, играе с Любо Нейков

Реклама
Реклама
Реклама