Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14978026 www.bgdnes.bg

Голяма радост за Кръстаич! Даряват го с най-милото

Светлана прави националния селекционер дядо отново

Селекционерът на националния отбор Младен Кръстаич отново ще става дядо. Сръбският специалист е в очакване на второ внуче, научи "България Днес".

Голямата му дъщеря Светлана е бременна. Красивата наследница на Кръстаич все още е в първите месеци и затова почти не й личи. Все още не знае и пола на бъдещото си дете.

Реклама

Въпреки това заедно с любимия й Боян вече обявиха щастливата новина пред близките си. Това стана, след като качиха обща снимка, на която са прегърнати. Ръката на Боян е положена нежно на коремчето на Светлана.

"Текущо състояние: Благодарна, растяща и блестяща", обяви Светлана, която близките й наричат Лела.

Явно голямата наследничка на Кръстаич и любимият й не искат децата им да имат голяма разлика помежду си. Само преди година те дариха специалиста с първото му внуче - малката Елена. Треньорът на българските футболни национали е луд по момиченцето. Той прекарва всеки възможен момент в игри с първородната си внучка. Сега е безкрайно щастлив, че ще става дядо за втори път.

Самият Кръстаич и жена му Любица са горди родител на три деца. Освен Светлана имат още една дъщеря Елена. Тя е на 19 години. Най-малък е синът им Матея, който стана на 18 преди няколко месеца. Националният селекционер вдигна огромен купон по случай пълнолетието на наследника си. Кръстаич събра стотици гости, а Миле Китич изпя специално за тях най-големите си хитове. Футболният специалист се включи активно в купона и пя заедно с фолклегендата. Треньорът показа класа на дансинга, въпреки че към певческите му способности имаше известни забележки.

Със сигурност с подобаващ купон ще бъде отбелязано и раждането на второто му внуче.

Четете още

Треньорът Младен Кръстаич е майстор на скарата

Треньорът Младен Кръстаич е майстор на скарата

Младен Кръстаич отново хвана микрофона. Ето кое сръбско парче пее (ВИДЕО)

Младен Кръстаич отново хвана микрофона. Ето кое сръбско парче пее (ВИДЕО)

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама