Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14999837 www.bgdnes.bg

Силвена Роу отвърна на шеф Петров: Кой си ти?

След като Борис Петров я сравни с чироз, Силвена Роу защити голите си снимки

Кой пише тези неща за мен? Този въобще не го знам кой е! - категорична е шефката

"Какво не харесвате на Черноморието? Скивай Силви, барнала се е като чироз на ахтополска веранда", изръси пиперливият език на шеф Борис Петров. "Извинявам се, не издържах", продължи да се подиграва той. Повод за писанията на готвача са разголени снимки на колежката му Силвена Роу.

Реклама

"Кой е написал това за мен?", смее се самата Роу, след като разбра за поста. "Кой? Това е моят отговор."
Дръзката готвачка отдавна е показала, че не си поплюва, и дори в менюто на недолюбвания Петров Силвена не е за закачане.

"Имам мнение само за хора, които са от значение! Наистина не знам кой е той", сподели пред "България Днес" Роу.
Главният готвач далеч не за пръв път показва рогата си. Прочут с голямата си уста, а сега шеф Петров реши да нападне най-скъпото на Силвена - тялото й. След неудобния му пост стотици българи се включиха да хейтят готвачката. "А как й виси коремът", пише колега хейтър под поста.

"Точно за това сложих тази снимка. Естествено, че има риск. Няма никакви филтри, коремът ми си е корем - нормално! Аз обичам да си хапвам - все пак съм шеф готвач! Истината е, че винаги съм била много прозрачна, не лъжа никого" - категорична е Роу.

А по-късно във фейсбук профила си Силвена адресира грозната постъпка на шеф Петров и написа: "Е, за мен не е значително, не го и отразявам даже! Но това, което е значително, са обидите, ужасните думи и тормозът, излети върху стотици млади девойки, жени и деца, които нямат увереност в себе си, които страдат ежедневно от коментарите, изказани доста често от импотентни и лишени от тестостерон сексисти".

Според блондинката телата ни са част от Вселената, където се случват радостта, любовта и скръбта. "Не позволявайте на никого да ви внушава, че това е нещо грозно, дебело, буца" - категорична е шефката.

Четете още

Силвена Роу разкрива 8 съвета за вечна младост

Силвена Роу разкрива 8 съвета за вечна младост

Линда спря да прави торти

Линда спря да прави торти

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама