Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15002100 www.bgdnes.bg

Мис Маями и Мис Дупе в битка за Меси

Две от най-атрактивните мацки в Маями се надпреварват за това коя от тях е по-голяма фенка на Лионел Меси. 36-годишният футболен бог много бързо се превърна в идол за местните запалянковци, след като вкара три гола в първите си два мача за местния отбор "Интер".

Въпреки че е щастливо женен за ученическата си любов Антонела, от която има три прекрасни момчета, женските атаки към Лео не само, че не спират, а се засилват. Откакто е в Америка, апетити към него не липсват от най-популярните бамбини.

Реклама

В града вече го приветства Мис Маями 2023. Ашли Клемент е 22-годишна медицинска асистентка в клиника по дерматология. В момента следва магистърска степен за лекар. Самата тя също е спортистка. Още от малка започва да тренира таекуондо. "Благодаря на спорта, който завинаги промени живота ми", споделя Ашли. Има и друго любимо занимание. "Йогата е един от любимите ми начини да поддържам активност. Гъвкавостта и стабилността са толкова важни за мен." Обещава, че ще посещава всеки мач на "Интер" (Маями), за да дере гърло за своя любимец Меси.

На трибуните обаче ще бъде и една още по-провокативна моделка. Става въпрос за добре познатата бразилка Сузи Кортес, която носи стилната титла "Мис Дупе". Мацето е ревностна фенка на Лео от години и го подкрепяше още докато той носеше екипа на "Барселона". Сега Сузи бе една от първите, които се сдобиха с новата фланелка на "Интер" с надпис Меси на гърба. Ценните екипи бяха разграбени като топъл хляб в САЩ и вече не са налични, а производителят може да осигури следващата партида чак наесен. Оказва се, че Кортес ще живее в Маями, за да е близо до Меси.

"Много съм щастлива, че съм фен и муза на Меси от 2020 година. Сега, когато ще живея в Маями, ще бъда близо до големия си идол в спорта. Най-добрият в историята ще вкара 100 гола този сезон и ще подобри рекорда си от 2012 година", убедена е Мис Дупе.

Четете още

Бременна ли е Антонела?

Бременна ли е Антонела?

МЕСИ подари фланелка на СТОИЧКОВ и се щракна с него

МЕСИ подари фланелка на СТОИЧКОВ и се щракна с него

Пике пращал голи снимки на Мис Бум Бум

Пике пращал голи снимки на Мис Бум Бум

Лео Меси се извини на ПСЖ. Чака прошка от клуба

Лео Меси се извини на ПСЖ. Чака прошка от клуба

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама