Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15012112 www.bgdnes.bg

Ето коя родна чалга певица е ромското Барби

Фолкпевицата Бони е ромската Барби!

Това признание направи самата изпълнителка, която влезе в кожата и дрехите на най-популярната кукла в света.

Манията по Барби е обхванала цял свят, след като по кината излезе едноименният филм, в който главни роли имат Марго Роби и Райън Гослинг. Заради лентата най-модерният цвят в дрехите това лято е розовото, а момичета от всички континенти се трансформират в популярния образ.

Реклама

"Аз съм нов модел - ромска Барби", заяви Бони, която е облечена досущ като куклата. Причината са снимките за клипа към последната й песен - "Най-яка", в която фолкпевицата сменя няколко визии, а една от тях е точно на Барби.

"Мен си ме имаш, но друго искаш да бъдеш вързан на каишка!? Сърцето ти е на малка мишка, бягай, бягай, бягай, бягай, айде къшка", нарежда чалга дивата, която е известна с пиперливия си и доста колоритен изказ.

Бони не е първата родна фолкпевицата, която влиза в образа на куклата. Още преди години Галена, която е иноватор в родната чалга, се появи на сцената на концерт на телевизия "Планета" с характерната розова визия. За да засили впечатлението, Галена беше се набутала в гигантска кутия и наистина изглеждаше като кукла, изложена на рафт в магазин.

Бони получи вълна от одобрение за смелостта си да стане Барби, а парчето й вече трупа популярност и гледания в интернет.

Четете още

Бони показа ДЪЛБОКО деколте, изпоти феновете си

Бони показа ДЪЛБОКО деколте, изпоти феновете си

Бива ли така? Бони се пусна без гащи

Бива ли така? Бони се пусна без гащи

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама