Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15013576 www.bgdnes.bg

Актрисата Диана Димитрова влюбена в човек с бенка!

Диана Димитрова намери любовта! Това издава нейно дълго послание, което актрисата качи в социалката си, но изтри след броени минути. "България днес" обаче успя да види, че то е посветено на човек, който я чака предано вкъщи и има бенка, поне според описанието, дадено му от Димитрова.

Колеги на секссимвола на Малък градски театър зад канала се радват, че тя най-после е открила истинската любов. Екранната д-р Огнянова от "Откраднат живот" с право е поставяна в челните редици на най-красивите бг актриси. Освен с красота тя омайва представителите на силия пол с ексцентричния си и артистичен характер и спонтанните си жестове и постъпки. Преди да открие новия си любим, чието име сценичната Ирина от постановката "Тютюн" пази в тайна, тя е била "опасно близка" с колегата си Велизар Пеев. Актрисата не обича да коментира публично интимните си завоевания. Споменава само за езно - с високопоставен служител на ДАНС, с когото планирали да създадат семейство, но тогаав актрисата била още съвсем млада и преценила, че не е готова за такава отговорност. Последва връзка с известния писател Калин Терзийски, който възпява Диана като дръзка "аланска принцеса". Актрисата, която е дипломиран художнвик, сама изпраща покана за приятелство на Терзийски във Фейсбук. Влюбва се лудо в нея, когато тя му изпраща неговия портрет, който е нарисувала с... кръв.

Реклама

Пословичната дискретностн на Диана Димитрова за любовния й живот поражда немалко слухове и тълкувания. Един от тях се оказа неверен на 100 процента - за неин роман с бившия правосъден министър Антон Станков. За да опроворгае мълвата, Станков, който е един от адвокатите на актрисата, се появи на откриването на нейна изложба в столицата под ръка с красивата си руса съпруга.

Обяснението в любов, което Димитрова свали скоропостижно от профила си в социалните мрежи, всъщност е едва на финала на текста, посветен основно на тежък период в живота на актрисата. В началото Димитрова разказва с голяма скръб за смъртта на любимата си баба през януари тази година. След пасажа за кончината и погребението на възрастната жена Диана Димитрова се впуска в разсъждения за самоубийството, в които нейни познати виждат отприщване на дълго скривана депресия.

"Диана не е жена, която остава без мъжко внимание. За съжаление авантюрата й с Юлиан Вергов завърши по много болезнен начин", припомнят родни театрали.

В края на миналата година актрисата се оплака във фейсбук, че е била пребита от колегата си Юлиан Вергов. Тя качи в социалните мрежи и свои снимки с отоци и синини по лицето. След известна пауза тя призна, че е с колегата й от "Откраднат живот" са имали кратка забежка. Случаят стигна до прокуратурата, но досъдебон производство срещу Вергов не бе образувано. Мждувременно Димитрова си нае нов адвокат - Христо Ботев, който пред "България днес" изрази надежда, че държавното обвинение най-после ще си свърши работата.

На същото се надява и самата бита актриса. Наскоро в различни медии пък бе тиражирано интервю на Вергов от 2021 г., в което той разкрива възгледите си за предпочитанията на жените. Според него те обичали да ги шамарят и боят бил идеалният начин да накараш една дама да си падне по теб.

Четете още

Юлиан Вергов : Жените обичат боя!
Юлиан Вергов : Жените обичат боя!

Юлиан Вергов : Жените обичат боя!

Актрисата Диана Димитрова се върна към рисуването след скандала с Юлиан Вергов

Актрисата Диана Димитрова се върна към рисуването след скандала с Юлиан Вергов

Реклама
Реклама
Реклама