Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15044548 www.bgdnes.bg

Кръстаич друса сливата

Националният селекционер обра първата реколта за новата ракия

Националният селекционер по футбол на България Младен Кръстаич раздруса сливата. Той сам показа видео от голямата си овощна градина, която притежава край сръбското село Джала до границата с Унгария. Новата реколта е повече от изобилна, а дръвчетата са отрупани със сини сливи.

Както е известно, Кръстаич освен футболен треньор е и производител на качествена ракия. От кадрите става ясно, че Младен има работници и специална земеделска техника за обиране на плодовете.

Реклама

"Наздраве за правилните неща", споделя Кръстаич малко повече от месец преди следващия мач на българския национален отбор в европейските квалификации. Дръвчетата са засадени още преди десетина години, като освен сливи има още по пет хектара дюли и кайсии.

Проверка показва, че една бутилка от еликсира на Кръстаич започва от 60 лева нагоре. Неговата ракия се счита за една от най-хубавите в родината му и има куп спечелени награди. Огнената течност се прави в къща с над един век история. Един от специалитетите на треньора на България е кайсиевата, която е сред най-търсените от пиячите. Ракията се произвежда в Банатско Велико село, което се намира край Войводина.

Освен производител на ракия националният селекционер на България по футбол се оказа и изкусен майстор на сръбската скара. 49-годишният бивш защитник върти страхотни плескавици, вешалици и ущипци на жарта, а има и свое заведение. 

Кръстаич е известен сред приятелите си като много голям купонджия. Треньорът често се изявява като музикален изпълнител по частни партита. Неотдавна Кръстаич хвана микрофона и пя заедно с турбофолк легендата Миле Китич.

Бившият сръбски национал пое "лъвовете" преди малко повече от година, а договорът му с БФС изтича следващото лято. "Целта пред Кръстаич е класиране за Евро 2024", обяви гръмко при представянето му шефът на централата Борислав Михайлов. След 4 мача в групата обаче нашите имат само 2 точки. На 10 септември България гостува на Черна гора в Подгорица.

Трябва да признаем все пак, че Младен Кръстаич изгледа на живо мача между "Левски" и северномакедонския "Шкупи" от трибуните на стадион "Георги Аспарухов" тази вечер.

Четете още

Голяма радост за Кръстаич! Даряват го с най-милото

Голяма радост за Кръстаич! Даряват го с най-милото

Треньорът Младен Кръстаич е майстор на скарата

Треньорът Младен Кръстаич е майстор на скарата

Младен Кръстаич отново хвана микрофона. Ето кое сръбско парче пее (ВИДЕО)

Младен Кръстаич отново хвана микрофона. Ето кое сръбско парче пее (ВИДЕО)

Младен Кръстаич се ядоса на "Арда"

Младен Кръстаич се ядоса на "Арда"

Реклама
Реклама
Реклама