Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15068207 www.bgdnes.bg

Карамански и Антоанет Пепе с детегледачка на морето

Звездната двойка се излежава на плажа, а възрастна дама се грижи за децата на влогърката

Детегледачка се грижи за децата на Антоанет Пепе, докато влогърката купонясва с гаджето си Иво Карамански-младши на морето, установи "България Днес".

Реклама

Синът на Кръстника и многодетната майка имат каравана на къмпинг "Градина". Двойката обикновено цъфва на едно от плажните барчета по обяд. И заема най-скъпите места - на легла, намиращи се на метри от морския бряг. Понякога с тях са и 3-те деца на Пепе, които са от предните й връзки.

Но в повечето случаи за хлапетата се грижи възрастна дама, която се занимава с отрочетата на популярната инфлуенсърка. Детегледачката е плътно до Карамански и Пепе. Тя, заедно с децата, е на другата маса. А в това време влогърката и синът на Иво Карамански се припичат на слънце, пийват бира или коктейл и се наслаждават на първото си лято като двойка.

В последните няколко седмици Пепе има женска компания. Много добра приятелка на Антоанет отмаря на родното Черноморие по същото време. Двете дами често могат да бъдат засечени на плажния ресторант. В това време Карамански е на барчето. А децата, гледани от детегледачката, са в караваната и се крият от адските жеги.

Прави впечатление, че Карамански-младши постоянно е с протезата на ръката си. Както е известно, младият мъж пострада в тежка катастрофа и оцеля по чудо. В инцидента той загуби ръката си и му бе изработена специална протеза.

Четете още

Сървайвъри купонясват на Карамански

Сървайвъри купонясват на Карамански

Карамански-младши не е разделен с гаджето

Карамански-младши не е разделен с гаджето

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама