Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15083518 www.bgdnes.bg

Джулиана Гани изненада: Аз бях първата Барби!

  • Коя е Барби №1 у нас!?

  • И Бони се трансформира като популярната кукла 

"Изпреварих модата с Барби. Направих фотосесия, пременена с одеждите на известната кукла, две години преди да знам, че ще има филм за Барби и розовото ще завладее света. Всички момичета обичат куклите и от малки мечтаем да сме руси, високи, слаби и с розови дрехи, точно като Барби", сподели Джулиана Гани пред "България Днес". Атрактивната моделка разказа, че често й се случва, докато се разхожда по улицата, да я спират деца и да и се радват, викайки "Барби, Барби!", което я умилява, защото според Джулиана известната кукла олицетворява образа на красота, финес и сбъдване на всички детски мечти.

Реклама

"Мисля, че розовото и всички свежи летни цветове допринасят за по-добро настроение, карат ни да се чувстваме свежи и позитивни. Напоследък около нас има много злоба и агресия. Всички се вглъбяват в проблемите си, а внасянето на малко цвят ни приканва да избягаме от сивото всекидневие и ни кара да погледнем през розовите си очила", разказа Гани.

В розово се премени и фолкпевицата Бони. Звездата сложи цикламен бански и замина на почивка в Халкидики, където ще остане за седмица.

"Розовото кара хората да бъдат по-добри и позитивни. От цветовете до голяма част зависи позитивното мислене, ако залагаме на свежите цветове, по-вероятно е да се радваме на усмивки, любов и щастие. Понякога ни е трудно да се усмихнем и да сме позитивно настроени, особено когато в обществото и в държавата ни има сериозни проблеми, розовият цвят ни помага да не сме толкова потиснати", каза Бони пред "България Днес" и допълни, че винаги трябва да сме позитивно настроени и да живеем с мисълта, че тепърва най-доброто предстои.

Певицата, разказа, че скоро ще радва и българите с розовия си бански, защото след гръцката си почивка ще поплажува и на нашето Черноморие.

Четете още

ГОРЕЩО! Джулиана Гани по голо дупе

ГОРЕЩО! Джулиана Гани по голо дупе

Бебето на Джулиана Гани с морско парти

Бебето на Джулиана Гани с морско парти

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама