Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15102818 www.bgdnes.bg

ЮБИЛЕЙ! Диана Габровска с 10-и филм за възрастни

Първи юбилей за Диана Габровска в порноиндустрията!

Чернокосата пантера вече има 10 ленти със съдържание за възрастни, излъчени в най-голямата гръцка компания за розови филми. Десетият филм във визитката на Диана отново предизвика вълна от коментари и фурор сред феновете.

Този път Габровска влиза в ролята на сочна и богата дама, която има свой работник, грижещ се за басейна и зеленината в луксозната й вила. В горещината под парещото гръцко слънце двамата влизат в по-близък контакт, а градинарят се заема със задачата да намаже със защитно олио почти всички извивки по тялото на българката. Чувственият досег се задълбочава, а двамата се отдават на интимни ласки край басейна.

Реклама

Само за броени месеци Диана, която не успя да стане кмет на родното й градче Момин проход след изтекли нейни голи снимки преди местните избори през октомври 2019-а, изстрелва 10 пикантни видеа в гръцката платформа sugarbabes.tv. В първото тя влиза в лесбийски сцени, при друго е с двама мъже, при трето с бял и тъмнокож мъж, а в четвърто отново е в тройка, но този път с друга жена и мъж.

За отличните й изяви в порноиндустрията първата българка, която официално проби във филми за възрастни, грабна голямата награда на мащабен еротичен фестивал в гръцката столица Атина, който се проведе от 9 до 12 юни.

Призът за фаталната брюнетка, която стана Мис Плеймейт и прие поканата да се влее в редиците на порнокралиците, е за най-добра сцена между трима души.

Видеото, което носи титлата на Диана, е заедно с една от големите гръцки порнозвезди Ванеса Адамопулу. Нашето момиче и Ванеса, която играе роля на нейна съседка готина тийнейджърка, се мотаят вкъщи и гледат любимите си сериали. Но отвън е русият Родион, добре обучен крадец, който търси следващата къща, в която да влезе.

Родион нахълтва в къщата, където се намират Диана и Ванеса. Двете момичета изпадат в паника. Родион, виждайки секси момичета, променя решението си за обира и тримата се отдават на сексуални изпълнения. Изпълненията на Диана във видеото, които минават границата на традиционните сексуални ласки, носят на българката приз за най-добра анална сцена.

Това е огромна крачка към грабването на порно "Оскар" - най-големите и престижни награди в индустрията за розови филми.

Реклама

У нас Мис Плеймейт преживява истински кошмар между снимките на различните видеа зад граница. Колата на Диана поднася на фатален завой по същия маршрут, на който става взривът срещу джипа на бившия главен прокурор Иван Гешев. Локацията е идентична, а завоят е отлично познат на шофьорите, които минават по шосето.

"Направо виждах как се удрям в отсрещната кола и мантинелата, но успях някак си да спра. Разтреперих се, но трябваше да запазя самообладание, защото Тони седеше на задната седалка. Коланите ни спасиха, и двамата бяхме сложили", каза Габровска пред вестника.

Четете още

Атентат срещу първата порноактриса

Атентат срещу първата порноактриса

НЕУДЪРЖИМА! Диана Габровска №1 в порното в Гърция!

НЕУДЪРЖИМА! Диана Габровска №1 в порното в Гърция!

Реклама
Реклама
Реклама