Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15131004 www.bgdnes.bg

Тото влезе в ЗАТВОРА, пусна изповед от килията

Тото влезе в затвора!

От тясна килия певецът и инфлуенсър пусна видео изповед с фаталната продължителност от 13 минути, в което говори за отричането на публични личности.

Кариерата на Тото се срина буквално за едно денонощие, след като в интернет се завъртя видео от гостуването на Тити Папазов в подкаста му. Папазов разказа, че преди години остригал косата на гаджето си, за да я "накаже". Тото е видимо въодушевен и впечатлен от историята, като на няколко пъти изпада в бурен смях. След случая рекламодатели се отказаха от съвместна работа с Тото и част от публиката му се отдръпна от него.

Реклама

В новото видео певецът обяснява за "кенсъл" културата и как в древна Атина видни жители на града са били гонени за цели 10 години, защото ги смятали за "потенциални тирани" и опасни за демократичния ред на града. Дава и примери в съвременния свят как Джони Деп, Тейлър Суифт, Кание Уест и Кевин Харт са станали жертви на кенсъл културата заради техни грешки.

Разсъжденията на Тото, докато е показван да обикаля из килията, или е с белезници на ръцете, или лежи на легло в зандана са, че хората трябва да носят последствия от грешките си, но не бива да бъдат подлагани на тормоз.

"Артистът има една работа - да зарадва зрителя, за да го направи, има нужда от свобода и гъвкавост в изразяването си. Ако артистът се притеснява от всеки един детайл, който присъства в неговата изява, ще се провали в това да бъде искрен, честен и непринуден", обяснява Тото.

Впоследствие инфлуенсърът свали видеото си, тъй като в интернет се появиха слухове, че е изплагиатствано от подобно чуждестранно видео.

Четете още

Мира Добрева защити Тото

Мира Добрева защити Тото

Тити Папазов проговори за остриганото гадже. Вижте кой го атакува

Тити Папазов проговори за остриганото гадже. Вижте кой го атакува

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама