Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15131687 www.bgdnes.bg

Не разпознават Яна Маринова облечена

Актрисата къмпингар става модел на непознат фотограф

Хей, здрасти, Яна! За първи път те виждам облечена!“, чува по свой адрес актрисата Яна Маринова от усмихнат доброжелателен съсед по каравана на морето. Мъжът, макар и не от съвсем скоро да познава екранната Мики от сериала „С река на сърцето“, все по бански вижда звездата на родното ни кино. Ами, лято е, топло е, на море са. Как да е облечена иначе?!

Разбира се, Яна разказва морската забавна случка между нея и приятели с много смях и шеги на свой гръб в мрежата. Всъщност става това: „Братът на мой близък приятел - Б., необезпокояван досега, пие рома си и бегло долавяйки бръмченето на философските ми излияния, прави грешката да вметне, че обича да прави фотографии. И професионално, и за удоволствие“, споделя актрисата. Която признава, че от съвсем скоро е открила очарованието на караваните и кемперите и е луд фен на къмпингуването.

Реклама

Но Маринова изневиделица и съвсем неочаквано решава, че все пак иска да бъде снимана от „човека фото“. Който, докато е във ваканция, логично не се е натоварил с тежката фотографска апаратура, равняваща се на минимум дузина килограми. И стоварва светкавична задача върху него с думите: „Трябва да ме снимаш. Сега!“.

Господинът гост без професионална техника, с ром в ръка и настройката за почивка се изненадва, но с усмивка и разбиране към импулсивната женска природа на Маринова въпреки всичко се съгласява да влезе в работното си амплоа. „И допивайки рома си, става свидетел на следната гледка, разказва Яна: „Аз скачам и изчезвам в караваната. Появявам се по бански, къпя се с жълтия маркуч, обличам се в лененото костюмче“. После актрисата се гримира и връчва телефон на „г-н „Х“ от морето“, който започва да прави десетки кадри с него поради моментната липса на професионален апарат. И тогава се чуват откровението на комшията по свободна воля на духа за лятната неразсъблеченост на Яна.

Леко сконфузен поради факта, че се запознава с актрисата ни преди 4 часа, фотографът се чуди как да реагира на съседското словоизлияние. А през това време съпругът на Яна и братът на „Фото, моля!“ се счупват да се смеят с глас. „Те просто са чакали как точно ще измисля да се представя в пълния си блясък пред новодошлия. Познават си ме“, забавлява се класната, г-жа Лина Николова от лентата „11 А“.

Та, така. Животът е това, което се случва. Но отстрани никой не знае какъв е твоят, ако не са историите, които споделяш. Споделяйте и вие“, призовава с усмивка в нета феновете си Маринова.

Четете още

Яна Маринова чупи стереотипи, не ще на плажа

Яна Маринова чупи стереотипи, не ще на плажа

Лейди Макбет разочарова Яна Маринова

Лейди Макбет разочарова Яна Маринова

Яна Маринова наистина танцува!

Яна Маринова наистина танцува!

1000 лв. дава Яна Маринова за изгубен багаж

1000 лв. дава Яна Маринова за изгубен багаж

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама