Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15179689 www.bgdnes.bg

Актрисата Латинка Петрова: Паля свещ, да не идват бойни мини у нас

Не влизайте в морето, стойте на брега, съветва актрисата 

"На Голяма Богородица запалих свещ, за да не идват мини у нас! Моля се за по-хубави дни, в които няма война, природни катаклизми и убийства."
Това емоционално сподели пред "България Днес" Латинка Петрова по повод морската мина, която се взриви близо до кей в Румъния в понеделник. След това е била засечена и втора мина, като от началото на войната в Украйна румънските водолази са неутрализирали общо пет взривни устройства.
"Много е опасно, защото мината се е взривила на около 25-30 км от българската граница. Не си представям какъв ужас е настанал сред румънските жители. Опитвам се да остана спокойна и си казвам как тези мини няма да дойдат у нас, но трябва да бъдем подготвени за всичко", категорична е комедийната актриса.
Заради експлозията в Румъния българските военноморски сили са предприели допълнителни действия за противоминно наблюдение, както и за осигуряване на безопасността на корабоплаването и предотвратяването на инциденти.
"След този инцидент бе необходимо властите да вземат нужните мерки, за да ни предпазят. Все пак съветвам хората да не влизат във водата, а да стоят на брега за по-сигурно", призовава Петрова, която в момента отмаря на морето край Лозенец.
Актрисата всяка година посещава Черноморието по два пъти. Веднъж в началото на сезона. А след това към края на лятото.

Четете още

Латинка Петрова участва в чалга клип: Не ме е срам, казва актрисата

Латинка Петрова участва в чалга клип: Не ме е срам, казва актрисата

Латинка готова за морето

Латинка готова за морето

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама