Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15211654 www.bgdnes.bg

Галена си показва гащите на Слънчака (СНИМКИ)

Фолкпевицата със сексуално поведение край морето 

Надупва се на публиката, феновете й изпадат в екстаз 

Гащите на чалга дивата Галена лъсват на Слънчака!

Изпълнителката, която обича да провокира почитателите си, вдига изявата си в дискотеките на ново ниво. Галена вероятно решава, че пеенето на микрофона не е достатъчно, и в един момент се надупва на публиката, като под късата й рокля грейва бельото. Гащите стават достояние на стотици хора, а феновете й от мъжки пол буквално изпадат в екстаз.

Присъстващи разказват, че цялостната изява на Галена е провокативна, като не спира да се кълчи на сцената и да се заиграва със случайни посетители чрез погледи и шеги. Именно освободеното поведение на смядовската певица е причината да е една от най-харесваните и когато има участие, чалготеките традиционно са препълнени. Такъв е случаят и в заведение в Слънчев бряг, като часове преди изявата й пред входа се извива огромна опашка от желаещи да влязат и да зърнат силиконовата бомба.

Реклама

От късата рокля става ясно не само за интимните области, но и че изпълнителката е направила и сериозен тен през летния сезон.

Шоуто с бельо не е нещо ново за Галена. "Сваляй гащите сега!" - това призовава преди време фолкаджийката група купонясващи студенти в столична дискотека. След сексуалния намек студентите буквално изпадат в екстаз и започват възторжено да викат срещу любимката си. От кадрите тогава не става ясно дали някой е последвал призива на Галена, но видимо градусът на настроението е бил много висок.

При друга сексуална провокация Галена започва да вдига единия си крак във въздуха, докато има участие. На показ на всички лъсват черните й бикини, а част от мъжката аудитория в дискотеката изпада отново в истински екстаз.

Четете още

Галена в секси поза на столче

Галена в секси поза на столче

Галена показва зърна в басейна

Галена показва зърна в басейна

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама