Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15289666 www.bgdnes.bg

Вижте с коя КОЛЕЖКА е гадже водещият на "Преди обед" Петър Дочев

Новият водещ на "Преди обед" - актьорът Петър Дочев, е гадже с колежката си Ирмена Чичикова. Тя е седем лета по-голяма и връзката им е от пет години. Самата Ирмена заряза дългогодишната си връзка с водещия от БНТ Стефан Щерев, заради Петър.

Красавецът е наричан Аполон заради мускулестото си тяло. Той се прочу миналата година със серия от голи снимки за реклама с колежката Койна Русева.

Реклама

Преди време Петър разкри, че два пъти е преживявал кошмара да бъде заплашван с нож. Първият път побеснял шофьор му опира макетен нож в гърлото. Петър шофира, когато въпросният псевдомачо го засича. Атлетичният чаровник му показва с ръка, че е луд. Тогава онзи му засича автомобила и го изкарва навън. Опира му нож в гърлото като се хвали, че винаги прави така, ако му се заядат. Дори бил лежал на топло заради подобни заплахи. Все пак Дочев успява да го успокои, като разкрива кой е и дори успява да го покани на следващото си представление в театъра. И за негово учудване въпросният бабаит отива.

Друг път Петър заедно със свой колега стават свидетели на жесток сценарий. На улицата хулиган бие жена, като размахва нож пред лицето й. Двамата се намесили и я отървават от юмруците му. Успели да извикат и ченгета, които го закопчали.

30-годишният Петър е завършил актьорско майсторство в НАТФИЗ през 2015 г. в класа на проф. Атанас Атанасов. През същата година започва работа в Младежкия театър. В момента е на свободна практика.

Четете още

Актьорът Петър Дочев сменя Сашо Кадиев като водещ на тв шоуто "Преди обед"

Актьорът Петър Дочев сменя Сашо Кадиев като водещ на тв шоуто "Преди обед"

Млади артисти плачат от срамно ниски заплати

Млади артисти плачат от срамно ниски заплати

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама