Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15332720 www.bgdnes.bg

Легендарният вратар Джиджи Буфон вдига сватба. Вижте красивата избраница!

Легендарният вратар Джанлуиджи Буфон се реши за втори път да надене брачни хомот. Стражът ще се жени за дългогодишната си половинката Илария д'Амико. Това сподели самата тв водеща, като разкри подробности за предложението.

"През януари получих съдбоносното предложение - каза Д'Амико. - Върнах се у дома в Парма и намерих запалена камина, музика, светлини... Най-накрая направено както трябва след години, в които той питаше по възможно най-малко романтичния начин. Например на вечеря неочаквано казва: "Но как така ние с теб още не сме се оженили? Ще се женим ли?". Веднъж ме попита със съобщение чрез Whatsapp от Париж, но на нашата възраст нещата трябва да се правят както трябва."

Реклама

Буфон и Илария планират сватбата да е през юни 2024 година.

"Дойде новият ангажимент на Джиджи с националния отбор и затова рискуваме с европейското идното лято да се оженим в баварска бирария. Ще видим, може би ще издърпаме сватбата. Със сигурност ще бъде интимен момент, без фанфари. Не мислех, че ще бъда толкова щастлива и пълноценна в личния си живот, колкото съм днес. Джиджи представлява това за мен: завършеност и спокойствие."

Вратарят и тв водещата са заедно вече около 10 години. Заради нея Буфон заряза първата си съпруга - манекенката Алена Середова.

Четете още

Бившата на Джанлуиджи Буфон: Винаги съм правила любов безплатно

Бившата на Джанлуиджи Буфон: Винаги съм правила любов безплатно

Илария пак на екран

Илария пак на екран

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама