Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15370106 www.bgdnes.bg

Вижте участниците в новия сезон на "Игри на волята" (Снимки)

Започна новият сезон в най-екстремното риалити "Игри на волята" по Нова телевизия. Ето и кои са всички 18 участника тази година:

Мария Оряшкова:

10-кратна европейска и 6-кратна световна шампионка по самбо​. Притежава докторска степен в направление спорт към НСА​. ​Определя се като жената воин, която иска да се превърне в първата жена победител в "Игри на волята"​.

Реклама

Пеньо Гатевски:

Лидерът на племето си е бивш професионален войник с 2 мисии в Ирак​. Има над 180 скока с парашут и е участвал в реални военни действия. Той иска да покаже на семейството си какво е чест, доблест и целеустременост​.

Калоян Митов:

 Калоян няма абсолютно никакъв опит с жените​. модел, участвал в множество реклами, музикални клипове и модни подиуми - както в България, така и в чужбина​. Планира да играе стратегически и да използва всяка отдала му се възможност да продължи напред в играта​.

Албена Ситнилска:

 Тя е 23-кратна европейска и 4-кратна световна шампионка по таекуондо​.  Работи като професионален каскадьор​. Вярва, че нейната сила и постоянство ще я отведат право напред към победата в "Игри на волята"​.

Крум Апостолов:

Футболен съдия в трета професионална футболна лига​. Той е майстор на правилата както на тревата, така и с преждата в ръката​. Определя се като лидер с изключително нисък праг на търпение​.

Цвети Станева:

Реклама

Цвети е жокей и инструктор по езда и е първата българка абсолютен световен шампион по калистеника​. ​Смята първо да подчини мъжете, а после да ги победи​.

Даниел Димов:

Даниел е агроном и мениджър, отговарящ за над 8000 декара обработваема площ във Великобритания.​ ​Той е също и музикант и майстор на римата​. Мечтае никога да не се запознае отблизо с Дивата река​.

Радосвета Симеонова:

 Тя е 10-кратна републиканска шампионка по спортно ходене и балканска вице шампионка по маратон​. ​Обича да се чува нейната дума и влиза в "Игри на волята", защото знае, че е по-добра от другите и може да грабне голямата награда от 100 000 лева​.

Николай Костадинов:

Николай есравняван с Хълк, Железният Човек и всички останали супергерои​. 5-и в света и няколко пъти балкански шампион по културизъм​. Има най-големите крака в България​.

Цветелин Гешов:

Предприемач и собственик на бизнес с недвижими имоти. Определя се като смел, целеустремен и рисков играч​. Винаги е готов да се бори за победата във всяка битка и на всяка цена​.

Ива Георгиева:

Ива е студентка по право​, но също и многократна републиканска шампионка по плуване. Национална отборна и солова рекордьорка на България в различни дисциплини​.

Виктория Иванова:

Тя е завършила индустриален мениджмънт в Техническия университет във Варна и в момента е студент по право​. Владее много добре "кифленските" номера и смята да се възползва от това​. Убедена е, че няма да бъде слабото звено в отбора.

Момчил Василев:

Момчил е софтуерен инженер, завършил своето висше образование в Китай​. ​Занимава се с аналитични игри, които изострят ума му и го превръщат в ключово оръжие на Арената​. ​Мечтае да закупи БДЖ и да я превърне в "най-модерната и гъзарска компания за транспорт в света"​.

Васил Василев:

​ Е братът на Момчил, но и шампион по дразнене на всички счетоводители​. Обича както физическите, така и менталните предизвикателства​. Бягал е от Банско до връх Вихрен през връх Тодорка... "за по-пряко”.

Румен Радев:

Привлича погледите, където и да отиде​. 7-кратен републикански шампион по джудо​. Има над 300 медала от спортни състезания в България и чужбина. 

Теодора Мудева:

Мис България 2018​ и приятелката на Румен. Определя се като жилав и приспособим човек. Смята своята емоционалност за своето тайно оръжие.

Красимир Дунев:

Вицеолимпийски шампион и президент на българската федерация по гимнастика​. ​Първият гимнастик в света с 6 последователни прелитания на висилка​. Определя се като успял човек - не само заради спортните си постижения, а и заради своето семейство​.

Никол Дунев:

Никол е треньор и инструктор по спортна гимнастика. участник на европейските игри за девойки и младежките олимпийски игри​. Тя е републиканска шампионка и носителка на Купа България.

Четете още

Водещите от "Игри на волята" разкриха ТАЙНИ за новия сезон, който почва довечера

Водещите от "Игри на волята" разкриха ТАЙНИ за новия сезон, който почва довечера

Алекса и Елица от "Игри на волята" работят за бебе!

Алекса и Елица от "Игри на волята" работят за бебе!

Реклама
Реклама
Реклама