Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15449116 www.bgdnes.bg

Танцьорката Петя от "Мастър шеф": Харесвам и хубавите жени

Кръшната състезателка по латинотанци Петя направи разтърсващо признание преди влизането си в "Мастър шеф". 38-годишната брюнетка довери, че харесва не само хубавите мъже, но и хубавите жени. "И ти си много хубавка!", обърна се тя към своята по-млада съперница за заветната престилка на мастършефовете Александър Таралежков, Илиан Кустев и  Явор Серафимов. 31-годишната стюардеса от Хасково - блондинката Биляна, обаче пусна задявката покрай ушите си, погълната от мисълта как да направи своята круша по-засукана и по-вкусна от тази на танцьорката.

"Получавам много неприлични предложения в социалните мрежи", оплака се на триото оценители Петя, но в тона й не пролича особено недоволство.

Реклама

Стюардесата прикова вниманието на мастършефовете с разказ как по време на турбуленция е успяла да озапти пътник, изпаднал в паника. "Той толкова силно ми искаше ръката, че щеше да я откъсне. Но аз  хванах неговата и разговаряхме, докато се успокои", похвали се русокоската с аеродинамични форми. 

На финала двете красавици поставиха Таралежков, Кустев и Серафимов пред изключително труден избор, защото фламбираните им круши покриха еднакво убедително и най-високите им критерии. Допълнителна дилема в определянето на победителката се оказа афинитетът на Таралежков към брюнетката, докато Серафимов се облиза за блондинката. Единствено шеф  Кустев балансираше, макар и трудно, между вкусовите предпочитания на своите колеги, въпреки че в един момент задръжките му паднааха и той завъртя на самба стюардесата.. В крайна сметка се стигна до уникалното решение и Петя, и Биляна да надянат бялата престилка, отваряща им пътя към следващите битки за кулинарната корона в риалитито. 

Четете още

Шеф Кустев с гадже на море, готви й розови десерти

Шеф Кустев с гадже на море, готви й розови десерти

Журито на "Мастър шеф": И тримата ще сме лоши ченгета

Журито на "Мастър шеф": И тримата ще сме лоши ченгета

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама