Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15478760 www.bgdnes.bg

Първото гадже на Гришо гушка Роналдо

Романа налази Кристиано в Братислава

Първата любов на Григор Димитров - Романа Табак, гушна Кристиано Роналдо. Бившата тениситка, която в момента е депутат в словашкия парламент, се похвали със срещата си с португалеца.

Блондинката издебна петкратния носител на "Златната топка" в Братислава. Романа посети хотела на "мореплавателите" преди мача им със Словакия от квалификациите за Евро 2024. Направи го с една-единствена цел - да се докосне до Роналдо. За нейна радост Кристиано откликна на мерака й и двамата се видяха. Табак си направи и няколко селфита с него за спомен.

Реклама

Ден по-късно пременена с фланелка на националния тим бившата любима на Гришо зае място и в ложата, за да изгледа мача между двата отбора. Романа не успя да донесе късмет на Словакия. Сънародниците й загубиха с 0:1 от Португалия. За Табак остана утехата, че е успяла да се докосне до голямата звезда на световния футбол. 

Табак е първото известно гадже на Григор Димитров. Словачката е влюбена в българина още от 2008 г. Табак се запознава с Григор покрай тениса и именно той е първият й мъж. Двамата започват по едно и също време кариерите си, но впоследствие блондинката се отказва заради контузии, а по-късно пробва да се върне на корта. Уви, неуспешно. Сега тя има ново поприще - политиката.

До 2018 година Романа не изпускаше момент да бъде близо до българския тенисист. Тенисистката дори бе в София, когато Димитров спечели турнира през 2017 година. След това се видя с него в Монако и Ню Йорк. Изгледа и триумфа му в Лондон. След това срещите им секнаха.

През това време Романа стана майка за първи път. Тя роди момче от сина на най-издирвания от полицията в страната мъж Любош Косик. Той избяга в Африка, след като бе осъден на 14 години затвор заради фалшифициране на ценни книжа. Самата Романа отказва да коментира кой е бащата на детето й. Няма и нито една снимка с него в социалните медии.

Четете още

Гришо и Мадалина страстно се нацелуваха

Гришо и Мадалина страстно се нацелуваха

ЛЮБОВ! Гришо и Мадалина го направиха във Венеция

ЛЮБОВ! Гришо и Мадалина го направиха във Венеция

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама