Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15622127 www.bgdnes.bg

Шакира с разтърсваща изповед: Боря се с демоните от раздялата с Пике!

Шакира беше истинско олицетворение на успеха и щастието, преди да се раздели с прочутия бивш защитник на "Барселона" Жерар Пике. В онзи момент изглеждаше така, сякаш светът на певицата е рухнал изведнъж.

Списание "Билборд" обяви латинодивата за Жена на годината и в знак на благодарност колумбийката пожела да даде откровено интервю за американското издание. Шакира не бяга от въпросите за своята 12-годишна връзка с Жерар Пике, баща на двете й деца. "Най-голямата ми мечта беше да отгледам децата си с баща им, да имам семейство - казва певицата. - Да преодоляваме заедно препятствия... Да остарявам до някого. Вече знам, че няма да имам това. А вярвах в любовната приказка и посланието: "докато смъртта ни раздели."

Реклама

Шакира не крие мъката си. "Когато едно семейство е разрушено, няма нищо, което да спре тази болка. Все още гоня своите демони. Последните, които ми останаха."

На сцената певицата жъне огромен успех. Всяка една от песните, които колумбийката издаде след раздялата си с Пике, се превърна в хит. Шакира вече подготвя и своето световно турне.

"Да бъда самотна майка и да продължавам да живея с този ритъм на поп звезда, понякога е несъвместимо - признава Шакира. - Трябва да платя сметката. Но за щастие, имам възможността да го направя. Жените вече не плачат, жените правят пари."

Четете още

Шакира зашлеви новата на Пике

Шакира зашлеви новата на Пике

Жерар Пике си има къща за оргии

Жерар Пике си има къща за оргии

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама