Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15682908 www.bgdnes.bg

Морунов от "Игри на волята": Прилоша ми, не виждах и не чувах нищо

Пожарникарят от предишния сезон "Игри на волята" Димитър Морунов направи разтърсващо признание, че му е призляло в една от най-тежките битки. 

"Не виждах, не чувах, всичко ми пищеше", разкри огнеборецът, който се завръща в Олд старс, за да влезе тази вечер в най-решителното сражение за победата. Въпреки че снажният мъжага е бивш спортист, липсата на подготовка за повече от трудното риалити според него е основната причина за колапса му на плажа в Царево.

Реклама

"Преди това съм вдигал щанги, правил съм упражнения, но се наложи да вляза веднага, без да съм се подготвил достатъчно, както се оказа. Не мога да кажа, че съм в топ форма, но ще се справя. Готов съм да победя в Old Stars!", убеден е Морунов.  

Най-важните зрителски очи за него са на дъщеря му Моника. "Тате, искам да биеш, стига си се излагал!", настояло момичето. "Сега ще се подготвя по-добре", обеща пожарникарят.

Морунов обаче не пожела да сложи картите на масата за това каква стратегия ще избере. "Не съм сигурен дали този сезон ще бъда толкова праволинеен", спомена само той, независимо, че точно този подход му спечели симпатиите на всички фенове на риалитито.   

Четете още

Тежка контузия извади най-здравия играч от "Игри на волята"

Тежка контузия извади най-здравия играч от "Игри на волята"

ИЗНЕНАДА! Рълев-1 печели "Игри на волята"

ИЗНЕНАДА! Рълев-1 печели "Игри на волята"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама