Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15684787 www.bgdnes.bg

Мария Бакалова е чудо! Родителите й 15 години чакали дете

Мария Бакалова е дълго чакана. Родителите й нямали дете 15 години преди появата й.

"Мимето беше много дълго чакано дете - разкри майка й Румяна в "Търси се". - 15 години, в които всеки ден се надявах да стане чудото. Абсолютно чудо беше! Благодаря й, че я има и мен избра за нейна майка. Много сме близки. Всичко споделя и хубаво и лошо. Много я критикувам. Аз съм човекът, който я слага на мястото. Много трудно взема решения. Много ги мисли нещата."

Актрисата се просълзи, след като майка й сподели колко много й липсва след заминаването й за Америка. Именно там дойде големият пробив на Бакалова с "Борат 2", който й донесе номинация за Оскар.

Реклама

"Дълго време са си ме чакали. Сега нося отговорността да не ги разочаровам. Всяко нещо, което съм постигнала, е благодарение на тяхната подкрепа", не скри Мария.

Приятелят й Валери разкри как и кога са се срещнали.

Тя ме зарежда със щастие и любов. Първата ни среща беше 2022 малко преди Нова година. Веднага я харесах като човек, защото е много красива. Ден преди Нова година я сънувах. На нова година бях в София на купон с приятели, но този сън остана в мен. На 1 януари се видяхме, излязохме и това ни беше първата среща", сподели Валери, койт се изява като каскадьор.

Любимият мъж на актрисата разкри кое е най-големият й недостатък според него.

"Страшен работохолик е и не може да си почива. Аз пък съм пълната противоположност. Обичам да си почивам. Балансираме се. Общото е, че и двамата сме много отвеяни. Много е емоционална. Най-малкото нещо може да я разстрои. Обичаме да ходим на походи. Тя не толкова, колкото аз", повдигна завесата на отношенията им Валери.

Самата Мария сподели, че не е очаквала да срещне любовта.

"Дойде изненада. Това е от интуитивните неща, които сякаш са от друга вселена. Трябвало е да стане. Мисля, че беше взаимно. На 1 януари излязохме за първи път. беше много сакрално. Започваме годината заедно и значи ще я завършим така. Влюбена съм. Не знам дали преди това съм обичала. Може би това е истинската любов, да те е грижа за другия човек. Той ме уравновесява. Усещам как ме е грижа за някого и там няма его. Може би това е чистата любов – да поставиш някого пред себе си", завърши Бакалова.

Четете още

Мария Бакалова гледа Мила Роберт от първия ред

Мария Бакалова гледа Мила Роберт от първия ред

Мария Бакалова пак може да снима в Холивуд!

Мария Бакалова пак може да снима в Холивуд!

Филип Плейн опасно близък с Мария Бакалова

Филип Плейн опасно близък с Мария Бакалова

ЗАБРАНА! Не дават на Мария Бакалова да снима в Холивуд

ЗАБРАНА! Не дават на Мария Бакалова да снима в Холивуд

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама