Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15716512 www.bgdnes.bg

Половинката на Дибала с разтърсваща изповед

*Проговори за проблемите през сълзи

*Ориана Сабатини страда от анорексия и булимия

Половинката на звездата на "Рома" Пауло Дибала - Ориана Сабатини, направи разтърстваща изповед. Певицата разголи душата си и за първо път проговори за проблемите си с храненето по време на участие в тв шоу в Аржентина.

"Справянето с проблеми, свързани с храната, е ежедневно упражнение - каза футболната половинка. - Всеки ден трябва да ставате и да решавате да правите нещата, както трябва. Това е трудна тема за мен."

Реклама

Ориана говори за трудните моменти, които е преживяла. И се радва, че Пауло е бил до нея, за да й помогне да се справи.

"Тези проблеми повлияха на други аспекти от живота ми - не крие Сабатини. - Практически на всички. Понякога е наистина изтощително. Плаках с приятеля си и се чудех кога всичка това ще свърши. През целия си живот съм имала ужасна връзка с храната. Започнах с анорексия, когато бях на 15. След това имах разстройство на преяждане."

Във филм трябвало да играе ролята на момиче, което има проблеми с храненето.

"Имаше епизоди, в които моята героиня преяждаше с храна и аз се възползвах от възможността да го направя - през сълзи призна Ориана. - Преяждането е буквално ядене, докато не се почувствате зле, понякога до точката на повръщане. Ужасно е. Най-лошото идва след това. Обременени сте от вина, чувствате се като провал. Унизително е да се нараняваш така. Ядеш, за да си навредиш."

Четете още

Мацката на Дибала ляга под ножа

Мацката на Дибала ляга под ножа

Тайна сватба за Дибала

Тайна сватба за Дибала

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама