Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15722423 www.bgdnes.bg

Виктория Терзийска от "Мастило": Заставам зад децата си, с Петя сме приятелки

"Изцяло поддържам децата си за държанието им в Би Ти Ви, когато участвахме заедно с тях там".

Това каза пред "България Днес" Вики Терзийска от "Мастило".

Миналата седмица гръмна скандал, след като щерките на певицата София и Маргарита нарекоха в студиото на "Тази неделя" ястията, готвени от майка им, "лайна". Водещата Петя Дикова изпадна в ступор, а на въпроса й дали приятелчетата им ги гледат в момента, момичетата отговориха: "Не, защото всички мразят Би Ти Ви!". Щерката на Аня Пенчева и Сашо Диков се опита да замаже положението, че "сигурно не я мразят, а родителите не им дават да гледат телевизия", но странната случка вече бе налице.
Въпреки нея, Вики разкри, че неприятната случка в ефир изобщо не е повлияла на добрите й отношения с Петя Дикова.

Реклама

"Ние сме близки, децата ни си играят заедно", разказа поп звездата. 
"Имаше доста неприятни коментари, че децата ми са невъзпитани и други неща... Но истината е, че съм проявила наистина смелост, защото не знам коя майка би се осмелила да си заведе двете си малки деца в студио на предаване, което се излъчва на живо", категорично е миньончето от Исперих.
Певицата разкри, че е завела София и Маргарита "не просто така" в студиото на "Тази неделя", а с ясно определена цел. "За мен беше много важно да им покажа мястото, където съм работила и където може да работя", намекна съвсем прозрачно Терзийска.
"Първото нещо, което казах на децата си, защото видях, че са притеснени от камерите, когато влязохме в голямото студио, беше да се чувстват все едно са си вкъщи на дивана", сподели още Вики. Певицата описа възпитанието на щерките си с една фигура - "квадратче, в което те се чувстват свободни да проявявят себе си и да бъдат такива, каквито са".
"Дъщерите ми са по детски искрени, понякога по детски смешни. Абсолютно нормални дечица, които изразяват своите емоции по най-различни начини", защити рожбите си солистката на "Мастило".
"Не мога за нищо да им се сърдя. Аз съм тяхна майка, оттук нататък мога само да ги подкрепям и да бъда до тях. Да израстват, да вървят напред и да бъдат добри хора", добави изпълнителката.
Вики призна, че е останала крайно сюрпризирана от реакцията на "драгите зрители". "Вместо много хора да влязат в моите обувки и да преценят, че наистина съм постъпила смело, те започнаха да ме сочат с пръст, че съм недобра майка, че съм човек, който не си е възпитал добре децата... Хиляди глупости изписаха по мой адрес. Със сигурност тази ситуация бе полезна както за мен, така и децата ми. Надявам се да е била полезна и за обществото в България. Защото е много неприятно, когато едно общество, вместо да бъде емпатично и да прецени ситуацията от всички посоки, винаги едностранчиво гледа в една негативна посока", коментира с горчивина Терзийска. "Точно това ме нарани и обиди", изля душата си певицата.
Вики Терзийска поясни, че децата й възприемат всяка телевизия основно през призмата на своите възприятия. "За тях критерий дали една телевизия е интересна, е дали има детски предавания. Те още не могат да разберат, че тук става въпрос за социално общуване", обясни "първичната реакция" на голямата си щерка изпълнителката.

Междувременно една от най-добрите журналистки в Би Ти Ви Петя Дикова най-сетне отново е в силата си. Само за седмица тя направи поредица от интересни интервюта на терен и с това отново се върна към годините, в които ходеше на събития като редови репортер.

Петя отиде и в театър "Българска армия", за да стартира по нестандартен начин поредния рекорден сезон на представлението "Секс, наркотици, рокендрол". То влиза в своя 31-и сезон и го отбеляза с изложба на Добромир Иванов, колега на Дикова. Талантливата Пипи не страда, че вече не е сред водещите на уикенд предаванията в телевизията, тъй като отново може да се отдаде на страстта си да намира новините "на живо" и ексклузивно само за Би Ти Ви. 

Освен всичко, с промяната в работата, красивата журналистка има повече време за семейството. Дикова е майка на двама сина, за които се грижи с мъжа си - Илиян Любомиров и двамата нямат гледачки. Любимата водеща на малки и големи,  винаги е държала на баланса в личния и професионалния живот, а това се отразява в усмивката, с която дарява зрителите от екрана на Би Ти Ви.

Четете още

Тони Димитрова брани Петя Дикова след скандала

Тони Димитрова брани Петя Дикова след скандала

Певицата Вики Терзийска гушна патка

Певицата Вики Терзийска гушна патка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама