Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15749286 www.bgdnes.bg

Ето кой отпадна завинаги от "Игри на волята"

Цветелин отпадна от "Игри на волята" ЗАВИНАГИ. Предприемачът и собственик на бизнес с недвижими имоти си стегна куфарите от риалитито.

Цвети пък получи възможността да размени своите 100 златни гроша срещу завръщането си в племето на Гладиаторите.​

Реклама

Предателство и нарушена мъжка дума в племето на Гладиаторите белязаха епизода на "Игри на волята" тази вечер. Емоционалният елиминационен съвет на червените нажежи страстите до краен предел. Моделът Калоян Митов попадна под прицела на двете коалиции - тази около плувеца Радостин Кръстев и тази на участниците, с които е от ден едно в риалитито - Крум Апостолов и Даниел Димов. Калоян бе дал думата си на лидерите на двата съюза и ще трябваше да избере страна. Решението му на съвета разгневи част от съплеменниците му.

Номинационната битка тази вечер тества паметта и концентрацията на Амазонките и Старейшините. Лидерът на жълтите Момчил Василев опита да мотивира племето си, което не се понрави на новопристигналия Румен Радев. Старейшините бяха привидно задружни, но влязоха в съревнованието с едва 5 човека и въпреки това успяха да постигнат невиждан досега рекорд - тях ги очаква ПЕТА ПОРЕДНА среща с Ралица край жертвения огън.

Черешката на тортата беше пристигането в Чистилището на шампионката по калистеника Цвети Станева. Тя бе ухажвана от брокера Цветелин Гешов, с когото споделят една съдба и са били част от племената на Гладиаторите и Амазонките.

Четете още

ЧЕСТИТО! Водещата на "Игри на волята" роди втори син на Теди Салпаров

ЧЕСТИТО! Водещата на "Игри на волята" роди втори син на Теди Салпаров

(Палави снимки) Сексбомбата от "Игри на волята" се гаджоса с любим на Мария  Бакалова

(Палави снимки) Сексбомбата от "Игри на волята" се гаджоса с любим на Мария Бакалова

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама