Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15777582 www.bgdnes.bg

Майстор! Криско свири "Дунавско хоро" на цигулка при Рачков

Рапърът Криско свири на цигулка и игра хоро в комедийното шоу на актьора Димитър Рачков "С Рачков всичко е възможно" по Нова телевизия.

Музикантът показа артистични умения и чувство за хумор за радост на публиката в залата, която се заливаше от смях със забавните игри в предаването.

Реклама

Криско трябваше да свири на цигулка по зададена от сценаристите мелодия и му се падна "Дунавско хоро" на композитора Дико Илиев. Останалите играчи в шоуто имаха за задача да познаят какво точно свири рапърът на класическия инструмент. Криско освен, че се справи с цигулката, направи и няколко добри стъпки от хорото, което явно му се удава. Музикантът се забавляваше от сърце и по време на другите щури игри в предаването с пукане на балони и подскачане с огромен надуваем костюм. 
"Като дете исках да бъда в телевизията и това на практика се случи", сподели Криско.  Мечтата му се сбъдва, като той успешно пресича границите между музиката и развлекателната индустрия.

Рачков и Криско показаха, че са от една порода и умеят да разсмиват зрителите. Комикът се чувства в свои води пред камерите и изглежда, че няма защо да се притеснява, поне засега, от собствената си прогноза за бъдещето.

В свое интервю Рачков сподели, че всички вече са станали много чувствителни и заради тази политкоректност човек вече не може да се майтапи.

"Ще вземат да забранят хумора", възкликна актьорът.

Емблематичният актьор и водещ на малкия екран твърди, че хората трябва да се шегуват и иронизират взаимно, но най-много себе си.

 Рачков твърди с насмешка, че движеща сила в неговия успех е провинциализмът.

"Искам да съм номер 1, дори и да досаждам. С тази цел един ден съм тръгнал от Бургас към София."

Подсъзнателно актьора винаги когато се среща с нови хора, подхожда с шега. "Моето чувство за хумор много ми е помагало и ме е спасявало от доста ситуации".

Рачков споделя, много неща са му се случили през последната година. "Наскоро се замислих и си дадох сметка, че последната година ми мина доста бавно",

споделя Димитър. - Освен формата "Като две капки вода" стартира "С Рачков всичко е възможно" първи сезон. Снимах филм за БНТ, турне имам в момента. Динамичен ми е животът, не се оплаквам. Аз винаги искам да си почивам, но като остана 5-6 дни без работа и нещо почва да ме подпира и да ми става неспокойно", коментира Рачков.

Четете още

Крачун и Малчо! Рачков с една глава по-нисък от Алекс Богданска (Снимка)

Крачун и Малчо! Рачков с една глава по-нисък от Алекс Богданска (Снимка)

Не се сдържа! Рачков захапа бившата си Мария Игнатова в ефир

Не се сдържа! Рачков захапа бившата си Мария Игнатова в ефир

Реклама
Реклама
Реклама