Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15787874 www.bgdnes.bg

Война между бивши на Денис Теофиков

Бившата на покойния музикант Алекса скочи на предишната му любов Десита заради песен

Бившата на покойния Денис Теофиков - Алекса, скочи остро на предишната му приятелка Десита. Наскоро младата попфолк изпълнителка пусна парче в памет на музиканта, който си отиде завинаги от този свят на 24 октомври 2021 г. Песента изобщо не се понрави на тунингованата гримьорка Алекса. Именно със силиконовата бомба Теофиков се залюби, след като се раздели с Десита. И бе точно с Алекса, когато скочи от 7-ия етаж,

Реклама

"Денис прави песента прекрасна. Иначе другото е за пари и слава. Жалко!", започна с атаките към Десита Алекса.

Тунингованата брюнетка се кълне, че Десита е откраднала част от текста на парчето от нея, с което иска да засвидетелства вечната си любов към вече покойния Денис.

"Повечето неща са взети от моята песен за Денчо (б.а. - така Алекса нарича Теофиков). Лично съм изпратила този текст на родителите на Денис преди време. Дано Господ им прости на тези всичките", продължава с атаките към Десита Алекса.

Конфликтът между двете бивши на Теофиков не е от вчера. Още преди Денис да почине, Алекса и Десита влизаха в тежки словесни пререкания. А след кончината на музиканта те станаха все по-чести.

"Най-голямата любов на Денис съм аз! Това ми го е казвал лично той", казва знойната гримьорка.

Алекса сподели и част от последния си разговор с Денис. Той се е състоял няколко дни преди Теофиков да скочи от прозореца.

"Сподели, че няма човек на този свят, когато да обича повече от мен. Отвърнах му, че никога няма да обичам човек както него, без значение какво ще се случи", казва Алекса, която вече си има ново гадже. Брюнетката люби левент от няколко месеца. Оказва се, че двамата се познавали от деца. Но чак наскоро между тях пламва любов.

Четете още

Чалга певица към загиналия Денис Теофиков: Обичам те! Благодаря, че беше част от живота ми!

Чалга певица към загиналия Денис Теофиков: Обичам те! Благодаря, че беше част от живота ми!

Бившата на Денис Теофиков с новото гадже на романтика в Париж

Бившата на Денис Теофиков с новото гадже на романтика в Париж

Реклама
Реклама
Реклама