Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15832464 www.bgdnes.bg

Актрисата Силвия Петкова призна, че НЯМА мъж до себе си

"Няма рецепта за любовните връзки. Ако в основата на всичко е едно приятелство, според мен всичко е възможно. Ако имаше, нямаше да съм сама сега."

Това мисли актристата Силвия Петкова относно модерните любовни връзки. В предаването "На кафе" по Нова телевизия, актристата говори преди днешното си представление "Съседите отгоре", което е свързано с тях. 

Реклама

Припомня си и за случая с отпадналото представление в Пловдив миналия месец. "Заради мен представлението отпадна. За съжаление бях залята от потопа в Синеморец. Лично се извинявам, че спектакъла ни пропадна, но нямаше какво да се направи. Трябваше да търсим нова дата."

Актрисата разкрива и какви са нейните отношения със съседите й.

"Лично аз съм винаги съм била приятелка с всички съседи, където и да съм живяла. Винаги гледам да се държа  добре с всички хора. Някои си търсят конфликта, но други гледат над нещата."

Петкова също така споделя мнението си относно отворените връзки. "

Това е въпрос на личен избор и на начин, по който човек да задоволява нуждите си. Консервативна личност съм, но не мога да опрекна никой който е избрал да живее по този модерен и нов начин, стига да има любов всичко е възможно."  

"Аз съм доста критична към себе си и никога не съм доволна от постигнаото, но за сметка това си вярвам и давам най-доброто от себе си. Рядко спя, треперя като лист до ден днешен преди всяко мое изпълнение, но винаги се вълнувам."

Четете още

Силвия Петкова снима с българския Ален Делон

Силвия Петкова снима с българския Ален Делон

(ВИДЕО) Силвия Петкова в окото на бурята, не може да си тръгне от морето

(ВИДЕО) Силвия Петкова в окото на бурята, не може да си тръгне от морето

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама