Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15836114 www.bgdnes.bg

Хищната хиена на чалгата Петра: Жоро Илиев ми даде 300 бона бакшиш!

Легендарната поп фолк певица Петра разкри големи тайни от миналото. Хищната хиена не скри, че през 90-те години често е забавлявала лошите момчета на България и се е радвала на големи облаги от тях.

"Лошите момчета на нашето време знаеха как да се забавляват и се отблагодаряваха с големи пачки. Най-големия бакшиш, който съм получавала е 300 000 лева! Даде ми ги Жоро Илиев на откриването на офиса на ВИС 2 в Свиленград", споделя певицата в предаването "Преди обед" по Би Ти Ви.

Реклама

Наскоро Петра направи голямо завръщане на музикалната сцена на емблематично гей парти в София. След почти 20-годишна пауза тя реши да се появи пред публиката и да ги зарадва с любими хитове.

"Купона беше на макс! Напомни ми на купоните от 90-те. Тогава не се чувствах застрашена. Знаех как да запазя своята позиция, за да не ме почувстват близка девойка и никога не съм била в ролята на беззащитно агънце", коментира още легендата в попфолка.

Петра от години живее в Кипър. Там развива различни бизнеси заедно с мъжа си. От заведение с оркестър до разпространение на българско сирене из целия остров.

"В момента не работя. С мъжа ми решихме, че няма смисъл повече. Обичам и България, и Кипър. Тук в родината ни са моите деца. Те вече са големи и имат семейства", допълва Петра, която е и горда баба.

Четете още

Чалга легендата Петра се завърна, пее на гей парти

Чалга легендата Петра се завърна, пее на гей парти

Чалгарката Петра стана художник

Чалгарката Петра стана художник

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама