Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15845216 www.bgdnes.bg

Ненчо Илчев: Животът ми дава с пълни шепи, аз съм един щастлив човек!

Популярният актьор и фокусник Ненчо Илчев разкри, че се чувства щастлив човек. Той говори и за сбъднатата си мечта да открие свой музей.

"Благодаря на Господ, че не ми се е случвало нещо драматично в живота. На мен са ми се случвали само хубави неща и ми е давано с пълни шепи. Говоря още от среда, от родители, брат, прекрасна съпруга, страхотен син, сбъдната професия като мечта. Накрая вече сбъднато и хоби с музея ми на магията в Момчиловци. Такава голяма колекция няма никъде в Европа. Събирал съм я в продължение на 30 години и всичките си средства съм давал за това. Накрая като го подредих, даже сам се изненадах от себе си. Единствено Дейвид Копърфийлд има по-голяма колекция в Лас Вегас, но тя не е обществено отворена. Може да те разведе единствено само той лично, ако реши", обясни Ненчо в предаването Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

Реклама

"Аз съм един щастлив човек. Тръгнал съм от дълбоката провинция в Момчиловци и тогава това беше една невъзможна мечта. Благодарен съм на моите родители, че съм имал тяхната изцяло подкрепа и за театър, и за фокуси. Те са ме водили в софия при Мистър Сенко и тези срещи са били съдбовни за мен", казва още Илчев.

"Не съм отмъстителен. Всеки човек се гневи. Няма как да има добро без зло. Опитвал съм се да го преодолявам това. Аз не помня в живота си да съм бил нагрубяван, може би не съм и предизвиквал това нещо."

Четете още

Ненчо прави фокуси на плажа, но без бира

Ненчо прави фокуси на плажа, но без бира

Ненчо представя електрическия стол на Мистър Сенко, направен от Никола Тесла

Ненчо представя електрическия стол на Мистър Сенко, направен от Никола Тесла

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама