Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15880334 www.bgdnes.bg

Русата Златка не шашнала арабите с големите гърди

Прави си статуя в музея на мадам Тюсо как заедно с мъжа си се държат за ръце

"Вие си мислите, че в Дубай е впечатляващо да имаш голям бюст? Много се лъжете", сподели емблематичната плеймейтка Златка Хачатрян, доскоро Райкова, за впечатленията си от поредното пътешествие в арабския мегаполис.

Реклама

Тези думи бяха част от отговора на хубавицата на въпрос от неин фен. Почитателите се чудят как реагират консервативните хора в Дубай на провокативния външен вид на силиконката. "Какво пък ми има на външния вид?", коментира сопнато Златка, мислейки си, че въпросът към нея е критика. "Тука си е напълно нормално да имаш голям бюст", обясни секссимволката, за да увери, че нейният външен вид покрива дубайските стандарти за сексапил.

Плеймейтката кара лъскав меден месец с новия си съпруг Карен в Арабските емирства. След скорошната сватба Златито смени фамилията си от Райкова на арменското име Хачатрян. Заедно с бившия футболист секссимволката прекарва топли дни в Близкия изток.

"При положение че идваме толкова често тук, сме виждали почти всичко в Дубай", разказва Злати за последната си екскурзия и добави: "Този път бяхме в известния седемзвезден хотел. Бях скептично настроена, но всъщност беше много интересно". Сексбомбата е впечатлена от грандиозния разкош на президентския апартамент, целия в злато. Г-жа Хачатрян ни обясни, че този апартамент е само за посетители и цената на вечер в това място е цели 40 000 долара.

Плеймейтката разказа повече и за отливката, която направи в музея "Мадам Тюсо". Злати обясни, че ще си направят статуя на хванатите заедно ръце на Карен и нея самата. Скулптурата трябва да бъде довършена в България и Златка ще се погрижи за това сама.

Програмата на Златка в Дубай е интензивна и е препълнена с всякакви изкушения – кафета, поръсени с 24-каратово злато, гурме вечеря на яхта и всякакви други луксозни глезотии.

Четете още

Златка Райкова се снима със световна ЗВЕЗДА, но се оказа, че мами

Златка Райкова се снима със световна ЗВЕЗДА, но се оказа, че мами

Златка с меден месец в Дубай

Златка с меден месец в Дубай

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама