Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15892390 www.bgdnes.bg

РАЗКРИТИЕ! Голямата звезда на "Левски" с тайно дете в Бразилия

Уелтън има син от предишна своя връзка

Звездата на "Левски" Уелтън има дете. То живее в Бразилия, научи "България Днес".

Нападателят е татко на син. Момчето е от предишна връзка на латиноамериканеца. То се ражда, когато Уелтън е още много млад и едва прохожда в мъжкия футбол. Нападателят и майката се разделят не дълго след раждането. Днес момчето е на около 7-8 години. Момчето остава при майка си, но играчът не спира да се грижи за него.

Заради сина си Уелтън пътува до Бразилия по-често от останалите си сънародници в "Левски". Използва всяка възможност да се види с наследника си. А малкият е най-големият фен на татко си. Преди време дори си прави прическа със "17" - номерът на Уелтън в "Левски". Освен това боядисва косата си в синьо. Така посреща баща си при едно от прибирането му до Бразилия през лятото.

Реклама

Днес Уелтън има нова жена до себе си, която приема сина му с цялото си сърце. Настоящата му половинка Стефани е с него в България. Тя е на "Герена" за всички мачове на "сините" и трепетно следи изявите на любимия си. Шумно го подкрепя и празнува головете му.

Двамата са заедно от няколко години. Сключват брак дни преди трансфера на бразилеца в "Левски". Стефани привлича внимание с татуировките и пиърсинга си. Тя е голяма фенка на картинките и украшенията по тялото. Бразилката има обеци буквално навсякъде. Най-видими са тези на ушите, на носа, на устните, на пъпа. Не са малко и татуировките й, като най-предизвикателна е тази на пеперуда, разположена точно над интимната й зона.

Четете още

Архивите са живи! Боби М. от 15 години ни обещава класиране

Архивите са живи! Боби М. от 15 години ни обещава класиране

60 000 евро струва гоненето на Кръстаич

60 000 евро струва гоненето на Кръстаич

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама