Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15919651 www.bgdnes.bg

Роси АУТ от "Мастършеф", скаридата на Тоби я изстреля първа в Топ 10

"Много ме е яд. И за двете това беше най-лошото готвене до този момент, но последно готвене беше за… Роси.“. С тези думи Шеф Кустев съобщи, че Роси напуска кухнята на Мастършеф.

"Много по-напред се виждах в това състезание, но научих, че трябва да се бориш във всеки един момент. Кухнята и готвенето е нещо, което е адски сериозно и наистина трябва да си на макс. Въпросът е да се стягат много другите. Срещнах страшно много позитивни и готини хора, които имат желание да готвят и това ще ми остане може би най-готиният спомен от цялото преживяване",  сподели преди да си тръгне от кулинарното риалити Роси.

Реклама

Начинът, по който фризьорката Тоби Димова промотира кралската си скарида, накара мега придирчивата шеф Радка Булма да си оближе пръстите. "Не обичам карфиол, но ти си направила живец от него!", гласеше оценката на импозантната нашенка в Дубай.

Многокомпонентното ястие включваше и свинско бон филе, и диви гъби, и праз, и олио от гроздови семки... Изненадващо, Тоби, която се представи като "загори тенджера" заради почти овъгления си праз, обра точките и на справедливия, но строг мастър шеф Явор Сарафов. Неговата преценка наклони окончателно везните в полза на коафьорката. "Най-добре сготвената скарида до момента! Искам така да готвиш!", изцепи се ВИП готвачът в един неригистриран от старта на риалитито емоционален изблик.

Във врата и в чинията на фризьорката дишаха Виктор и Мелят, но в крайна сметка заветната значка за имунитет бе единодушно присъдена на Тоби. За Мелят и Виктор бе подготвена утешителната премия "мастър клас" при Стоян и Лора от "Бон апети". Техните прекалено претенциозни за стрийт фуд мини хотдози с наденички от морски дарове с мармелад от карамелизиран лук обаче бяха надскочени и по вкус, и по визия от тези на учениците им. Въпреки усещането, че тримата хай кулинари "викат" за Мелят, Виктор надяна шефската престилката, която му гарантира още битки в шоуто.

Четете още

Пишман готвачки се надяждат за престилката на „Мастър шеф“

Пишман готвачки се надяждат за престилката на „Мастър шеф“

Журито на "Мастър шеф": И тримата ще сме лоши ченгета

Журито на "Мастър шеф": И тримата ще сме лоши ченгета

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама