Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15919866 www.bgdnes.bg

Емил Конрад кани и мъже в кревата си

Емил Конрад пуска и мъже в кревата си

С креват, осветен с бял прожектор, се изфука в "Шоуто на Цитиридис" Емил Конрад. Топ влогърът, който доскоро бе кумир на тийнейджърите, хвърли бомбата в студиото, че в този креват му гостуват не само с жени, но и мъже. "И заспиваш там?", не можеше да се начуди Цитиридис. "Да, спя си", отвърна невъзмутимо БГ ютубър №1. Със сигурност се знае, че в леглото на подкаста, играещо ролята на жълтия диван на Слави, е полягала Сантра. Певицата обаче, нашепва още мълвата, не излязла веднага оттам, както другите поканени в постелята на инфлуенсъра.

Писателят на най-новата генерация се ожалва, че любимата му леля Елиза му погодила номер. Не нарочно, а заради токов удар. Когато се върнал от СПА релакс с гаджето си Изи, с когото имат връзка от цели две години, жилището на полуарменеца било полунаводнено. "Леля се паникьосала и вместо да натисне копчето за алармата, натиснала за изключването. Хладилникът се размразил и всичко беше във вода", описа сакатлъка Конрад.

Влогърът, майстор на пародиите, вече е на финалната страница на комедийна книга за живота си и за своите познати. Някои от тях не само не щадял, а направо ги щавел, призна си без бой Емил. Той довери още, че от известно време е придобил странен рефлекс. Ако някой или нещо го уплаши, започвал да плаче. "И сигурно изпадащ в истерия?", идзлюбопитства водещият. "А, не, но рева, когато ме стреснат", поясни новия си "тик" Конрад.

Четете още

Емил Конрад щастлив с гаджето

Емил Конрад щастлив с гаджето

Емил Конрад: Казват ми "духай", но е вкусно!
Емил Конрад: Казват ми "духай", но е вкусно!

Емил Конрад: Казват ми "духай", но е вкусно!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама