Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15934553 www.bgdnes.bg

СКАНДАЛ между Рачков и Криско! Обиждат се в ефир на "охлюв" и "салкъм"

Тежък скандал си спретнаха тази вечер Димитър Рачков и Криско!

В ефира на Нова телевизия двамата се нападнаха с обиди и напрегнаха хилядите зрители пред малкия екран. "Ей, охлюв", скочи актьорът на певеца още в началото на предаването "С Рачков всичко е възможно", Рапърът не му остана длъжен и му отвърна: "Кажи, бе, салкъм".

Искри прехвърчаха на още няколко пъти между двамата, като Рачков умишлено прецакваше Криско с трудни и на моменти унизителни игри. Митето дори накара по-едричък човек от публиката да седне в скута на слабичкия рапър.

Реклама

На няколко пъти певецът видимо се подразни от отношението към него, но се ограничи да реагири само с къси реплики. Зрители се зачудиха дали между двамата има напрежение или всичко е по сценарий. Припомняме, че преди месеци Рачков се изпокара в ефир и с Веселин Маринов, докато бардът беше част от журито на "Като две капки вода". Наложи се Сашо Диков да ги помирява в ефир.

Тази вечер в "С Рачков всичко е възможно" гостуваха чалга легенди - Мария, Емилия, ДесиСлава, Ивана с перкусионистката Стояна, Борис Дали и Алисия. Изпълнителите танцуваха, пяха, бяха пръскани с вода, лежаха на тресящи се легла, влязоха в тъмна стая и дори се видяха с "машина на времето" как са изглеждали преди 20 години.

Четете още

ЗРЕЛИЩЕ! Рачков изкара Ергенът по гащи в ефир!

ЗРЕЛИЩЕ! Рачков изкара Ергенът по гащи в ефир!

Майстор! Криско свири "Дунавско хоро" на цигулка при Рачков

Майстор! Криско свири "Дунавско хоро" на цигулка при Рачков

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама