Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15944521 www.bgdnes.bg

Моника Валериева с нов, готова за дете

*Издаде се пред фен

*Не е ясно кой топли кревата на Мис Плеймейт

Най-горещата Мис Плеймейт разби на парчета сърцата на всичките си хлътнали почитатели. Секси брюнетката сподели шокиращо разкритие за себе си и семейния живот, а именно, че е готова да направи следващата стъпка в него.

Както често прави, Мони отдели част от заетото си ежедневие специално да отговаря на въпросите на феновете в мрежите, но един от тях създаде абсолютен фурор. Анонимен фен попита моделката защо не й върви във връзките и как никога не се стига до деца. Отговорът на Валериева развълнува всички ни: "Е, как не ми върви? Сама го казваш, винаги дълги връзки! Иначе, детето ще дойде, когато е писано, важното е, че вече искам".

Реклама

През годините много пъти бе спекулирано за бременността на Моника, но всеки път плеймейтката разбиваше слуховете и отричаше детенцето. "Последните два месеца медиите ме забременихте два пъти! Щастлива съм, но не съм бременна! Почвам да си мисля, че съм дебела...", написа тя след поредния слух, но вече самата тя е готова за майчинството.

Любовният репертоар на манекенката не е никак скромен и готовността на Вал да забременее подсказва за сериозна половинка в живота й. След драматичната раздяла на Мони с попфолк певеца Меди мъжът до нея е в пълна неизвестност, но сексбомбата не би се спряла на който и да е. Богаташи, бизнесмени и секссимволи топлят леглото на дупничанката и сегашният й избор със сигурност е върхът!

Валериева от месеци споделя пищните букети с червени рози и луксозните почивки, на които се наслаждава в компанията на мистериозен господин, а дали това ще бъде щастливецът, с когото Мони ще създаде семейство, предстои да разберем! Успех, Моника!

Четете още

Моника Валериева не се мери

Моника Валериева не се мери

Моника Валериева не крие нищо

Моника Валериева не крие нищо

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама