Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15951196 www.bgdnes.bg

Гала в родилното с Георги Блажев

Георги Блажев от панела на Гала стана татко на момиче! Това се случи малко преди 20,00 часа вчера.

Преди това ководещия в "На кафе" цяла сутрин седя в родилното и излъчва за предаването, а Гала му обясняваше каква зодия ще е бебето, когато излезе на бял свят. "Ако е преди 19,00 часа е Везни, ако е след е Скорпион", включи се тя по инстаграм.

Реклама

Блажев и половинката му Ива се сдобиха с момиче, което кръстиха София. Това е второ дете за Георги и първо за майката.

"Не асистирах, слава Богу. Гала беше с мен зад кулисите на най-важния спектакъл в моя живот. Исках да покажа основната героиня в него - моята любима", сподели Георги и малко преди самото раждане обърна камерата на телефона към партньорката си.

"Много съм добре, Гала. Не се притеснявам, мобилизирала съм се, стегнала съм се. Но съм се притеснила за Георги, който реши да присъства на раждането. Малко ми е по-притеснено за него", каза малко преди бебето да се появи с усмивка Ива.

"Първо като дойдох тук супер неочаквано рухнах, разплаках се, и ми се стори в последния момент много лицемерно аз да го направя по най-приятния за един мъж начин това бебе, а тя тук да се мъчи, да я боли, да реве, пък аз да съм навън да пия кафе и да си цъкам на телефона. Не е ОК. Затова тук има едно хубаво столче, има завеса, няма да гледам, но така мисля, че ще я подкрепя", сподели Блажев, който в последния момент се отказа да види как излиза момиченцето му.

Четете още

Блажев става татко до дни

Блажев става татко до дни

Георги Блажев сюрпизира любимата

Георги Блажев сюрпизира любимата

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама