Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15984773 www.bgdnes.bg

Зъл хейтър нападна Силвена Роу: Злобна бабуля!

Обижда и ругае готвачката, тя го блокира

"Ти си някаква злобна бабуля, бъкана с ботокс, представяща себе си за някакво гуро", както и "Мазна тлъста дъртофелница" бяха някои от съобщенията, които Силвена Роу получи във Фейсбук. Пиперливият хейтър набеляза блондинката и сериозно я нахрани, а Силвена понесе удара с доза непукизъм.

Мастършефката Роу не за пръв път е нападната от "разбирач". Въпреки че този път нейният неприятел нападна и английския на Силвена: "А английският език ти е отвратителен, супер гадно произношение", преди месеци "нападателят" я съсипа с коментари за външния й вид, а виновникът бе друг известен готвач.

Реклама

Шеф Петров качваше снимки на Роу по сутиен и я наричаше "чироз", но дори и тогава готвачката запази самообладание и не позволи коментарите на лютия й колега да я афектират.

Сега случаят не е по-различен - хейтърът пише, а Силвен просто блокира! "Хахахахаха, блокиран сте", отговори му шефката, без да обръща особено внимание, след което предупреди феновете си за хейтърите: "Да не се чудите защо съм сложила последния пост. Аз нямам почти никакъв хейт на моите социални медии. Ние си говорим, разбираме си се и т.н. Ако нещо някой го дразни, може да ми го каже приятно и любезно, а не с такава омраза", учтиво сподели Роу.

"Този човечец Ивайло вече е блокиран. Когато хейт се излива, трябва да се казва и показва! Никой от нас не е жертва, особено една жена, която е постигнала всичко сама, всичко на гърба си, без никаква помощ."

Кулинарката няма да позволи нещо такова да я бутне и предпочита да се съсредоточава върху истинските си фенове. Вместо да хаби излишна енергия и внимание върху хората, които не й мислят доброто, Роу гледа на света по малко по-позитивен начин. Блондинката обяви, че ще се среща с почитателите си за автографи, а хейтърите не са поканени.

Четете още

Силвена Роу още не е в критическата

Силвена Роу още не е в критическата

Силвена Роу отвърна на шеф Петров: Кой си ти?

Силвена Роу отвърна на шеф Петров: Кой си ти?

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама