Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16019715 www.bgdnes.bg

Калин Вельов СЕ ОЖЕНИ. Ето за коя

Сватбата му е първа, Фицата му е кум

Секссимволът зад барабаните Калин Вельов се ожени в деня за размисъл, научи "България Днес".

Депутатът в 44-тото Народно събрание и предложен за министър на културата каза "да" на избраницата си Ирина Вълкова на скромна церемония пред погледа на популярни люде - бронзовия носител от олимпийските игри в Лондон Тервел Пулев, жена му Диана Ненова и актьора Филип Аврамов и любимата му - сценаристката Христина Димитрова.

Реклама

Фицата дори бе кум на младото семейство, става ясно от тайни фотоси за събитието. За тържеството Вельов не пожела да говори, тъй като предпочита личният му живот да си остане само за него и любимите хора.

Главен свидетел на любовта между Калин и Ирина е кучето Декси, което бе издокарано за събитието с елек без ръкави и червена папийонка.

Избраницата на Калин – Ирина, е красива къдрокоса мацка, която обожава екстремните спортове - в мрежите тя е постнала снимки от изкачване на планински върхове, скок с парашут, скални катерения. На някои от снимките двамата влюбени са заедно.

Това е втората сериозна връзка за известния музикант. Сърцето му допреди няколко години бе заето от майката на 10-годишната му дъщеря Карина - Диана. В момента те са в приятелски отношения и детето е отглеждано и от двамата.

"Искам да имам второ дете. Винаги съм мечтал за много деца, обичам ги", казва музикантът. За него това е първа сватба, тъй като с Диана така и не стигнали до олтара.

Четете още

Калин Вельов стана на половин век и избяга от София

Калин Вельов стана на половин век и избяга от София

Калин Вельов се бие с племенницата си като пират

Калин Вельов се бие с племенницата си като пират

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама