Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16051530 www.bgdnes.bg

Митрополит кръсти сина на Луиза Григорова

В храма в крайдунавското село Гомотарци 

Даниил лично води светото тайнство 

Тайно кръщене на сина си Бран направи Луиза Григорова. Светото тайнство е извършено в храм в китното селце Гомотарци, на 15 км от Видин.

Това разкри половинката на режисьора Мартин Макариев, публикувайки и снимки от приемането на Христовата вяра от техния общ наследник.

Реклама

"От този наш голям ден не бях споделяла нищо. Запазихме си го тогава за нас. Тези дни се върнах към снимките и реших да кача няколко. Светото кръщение на Бран. Беше в църквата "Свети апостоли Петър и Павел" във видинското село Гомотарци.

Кръщението е водено от митрополит Даниил Видински.

"Беше много лично, вълнуващо и чисто преживяване. Добавихме и още един член към семейството ни - Андрей, кръстника на Бран, който така или иначе е един от най-близките ни хора. Така случваме винаги най-съкровените си празници - семпло, пълно с много любов! Благодарна съм за семейството, което имам!", изповядва още актрисата от "С река на сърцето" и "Откраднат живот".

С Мартин Макариев са официално семейство от 5 юни 2017 година, когато Луиза е на 23 и тъкмо завършва НАТФИЗ.

"С него се запознахме, когато бях на 18, снимахме се в клип на Миро, но дълго време не си обръщахме внимание. Когато се снимахме в един сериал, се събрахме. Първо се влюбих в таланта му, после като човек. Една от темите, за които спорим, е киното", сподели актрисата, която сключи брак с Мартин Макариев на морска сватба.

На на 28 септември 2020-а се ражда синът им Бран, който е кръстен три години по-късно. Момчето е първо за пернишката актриса, докато Макариев вече има друг син Борис.

"Винаги съм си мечтала за момиче и имах дълъг списък с избрани имена. Когато ни се роди момче, с Мартин бяхме неподготвени. Започнах да преглеждам един списък, озаглавен "Забравени стари български имена". От 600 имена ми хареса само Бран. Мартин го чете отделно от мен и също беше харесал това име", разказа Григорова за сина си.

Да са живи и здрави!

Четете още

Луиза Григорова иска да си ОТВОРИ гърдите

Луиза Григорова иска да си ОТВОРИ гърдите

Луиза Григорова няма съвест

Луиза Григорова няма съвест

Реклама
Реклама
Реклама