Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16089690 www.bgdnes.bg

Рачков не вдигнал нито една гира през живота си

Времето лети и за известните

Енергията, която имам, е дар от Бога, казва актьорът

Къде със сигурност няма да срещнете актьора Димитър Рачков? Ако този въпрос ви се падне в шоуто "Стани богат", то знайте, че верният отговор е: "Във фитнеса"!

Обичаният български комик с усмивка признава, че никак не си пада по физическите упражнения.

Реклама

"Енергията, която нося в себе си, е дар от Господ - споделя Рачков в откровено интервю за "24 часа". - Една гира не съм вдигал през живота си. Е, лицеви опори съм правил... Но никога не съм се поддържал във фитнес. Може би, ако полагах някакви грижи, щеше да е още по-добре. Отчитам го като грешка, затова апелирам хората да спортуват. От мързел ли, не знам от какво е. Но това, което виждаш от мен в момента, е някаква даденост." Всъщност актьорът малко подценява своите умения в областта на спорта.

Репортер на "България Днес" имаше възможността да се убеди още през далечната вече 2008 г., че Рачков пипа добре топката на футболния терен. Комикът се включи в благотворителен мач в борбата срещу СПИН. На събитието присъства и легендарният треньор на четвъртите в света и адаш на Рачков - Димитър Пенев.

Със сигурност това, което поддържа младежкия вид на актьора, е неговото чувство за хумор и самоирония.

"Имам провинциална амбиция на всяка цена да съм на екран", споделя актьорът на майтап в телевизионно интервю. И продължава в същия дух: "Да не изтърва кокала, защото други го хващат". С по-сериозен тон Рачков добавя: "Важното е да сме здрави. Да имаме сили да продължаваме, защото нашият бизнес не е лек. Но то лека работа няма. Нямам проблеми да кажа, че ставам на 51. Как изглеждам?" На този въпрос Димитър е получавал и не особено ласкави коментари от свои почитатели. Преди време зрителка на БНТ се обърна към него със следната публикация във фейсбук: "Г-н Рачков, много си напълнял, внимавай в картинката." Водещият Георги Любенов прочете в ефир посланието, а актьорът отрече шеговито с думите: "Не, просто вашата камера ме прави такъв". Но после си призна: "Това е за ролята в новия сериал. Аз съм като американските герои, всичко мога".

Думите му бяха потвърдени от продуцента Евтим Милошев: "Митко Рачков положи изключителни усилия да качи тези килограми, за да бъде автентичен героят му в сериала "Всичко за сина ми".

На 51 години Димитър Рачков не смята да намалява темпото. "Животът ми е динамичен и не се оплаквам. Винаги искам да си почивам, но като остана 5-6 дни без работа, и нещо почва да ме подпира отвътре. Да ми става неспокойно...", коментира Рачков.

Е, напоследък Димитър няма основание да се притеснява, че ще му стане неспокойно от липса на ангажименти. Неговото комедийно шоу "С Рачков всичко е възможно" се радва на успех в ефира на "Нова телевизия", а "България Днес" му желае още дълги години на екран!

Четете още

Димитър Рачков РАЗКРИ история от миналото с Геро и Вергов

Димитър Рачков РАЗКРИ история от миналото с Геро и Вергов

Рачков награби Део

Рачков награби Део

Реклама
Реклама
Реклама