Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16111431 www.bgdnes.bg

Участниците от "Един за друг" с мегапиянски купон

Планът е бири, барбекю, басейн и накрая ракии до късно вечерта

Мощен купон на вила в планината си спретват част от участниците от последния сезон на романтичното риалити "Един за друг". Любимите тв двойки се събират, за да полеят всички поводи, които са имали или пък им предстоят.

Липсват обаче победителите във формата - Явор и Виктория. Най-вероятно шампионите не са в добри отношения с останалите участници, защото за пореден път те пропускат общо събиране.

Реклама

"Планът за деня е бири, бири, бири, барбекю, дъжд, а вечерта едни ракии, и нема тръгване."

Така обобщи Феодор какво мисли да прави през уикенда, в които двойките отново прекарват 24 часа заедно.

И изглежда, планът е бил изпълнен. Още от обяд, с пристигането, мъжете започват с пивото. По-късно те палят барбекюто, където да изпекат мръвките. А докато приготвят крехките и сочни пържоли, гаврътват по някоя друга ракия. Следва събиране в механата, където тостовете се раздават един след друг. Но не, купонът не завършва така, а в ...басейна. Артьом, Христо и Георги се цопват в ледените води посред нощ и запяват.

В същото време пък любимата на Георги - Виктория, ще роди всеки един момент. Красавицата също бе на купона и изобщо не си поплюваше. В един момент тя се качва на стол и започва да танцува заедно с останалите си приятелки от шоуто.

Двойката пък още не е решила как да кръсти първородната си рожба. Жоро и Вики, както станаха популярни в риалитито, очакват момиче.

"Бременността напредва все по-бързо, а ние име за нашата бъдеща дъщеричка все още нямаме. Помагайте", призова в социалната мрежа мацката.

Четете още

Тина от "Един за друг" ПОКАЗА бебето си

Тина от "Един за друг" ПОКАЗА бебето си

Вики от "Един за друг" ражда през зимата

Вики от "Един за друг" ражда през зимата

Реклама
Реклама
Реклама