Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16114884 www.bgdnes.bg

Рачков мълчи дали е ерген

Криско и Боби Турбото оплюха комика и то в собственото му шоу!

Неочакваната ситуация се разигра в специалния епизод на предаването посветено на Хелоуин в ефира на Нова телевизия. Криско и Турбото бяха изправени един срещу друг в една от игрите, когато по уговорен между двамата таен знак се обърнаха към водещия едновременно и го заляха със струи вода.

Преди да окъпят Рачков двамата заговорници подозрително стояха близо до водещия с издути бузи. Но постъпката им беше абсолютна изненада за всички в залата и най-вече за подмокрения комик.

По време на шоуто Димитър беше подложен и на други изпитания от участниците. Той трябваше да отговори на въпрос, който вълнува немалко дами в България.

Реклама

"Ерген ли си сега?", беше директното питане към Рачков. Актьорът така и не даде категоричен отговор, но не пропусна да блесне със забавни лафове.

"Българите не празнуваме хелоуин, ние живеем в него", пошегува се бургазлията, въвеждайки публиката в стилистиката на тематичния епизод.

Звездните гости и водещият бяха неузнаваеми в костюмите си, а всеки от тях влезе в студиото по екстравагантен начин - в бутафорен ковчег. Предизвикателствата, както винаги бяха забавни. Зрителите се наслаждаваха на шоуто на Мариян Станков – Мон Дьо, Криско, Борислав Захариев – Турбото, Кали, Айлин Бобева, Ники Станоев, Прея и Тома Здравков, които се впуснаха в неочаквани превъплащения за истинско Вси Светии настроение.

Кали, Мон Дьо и Боби Турбото, Айлин Бобева овладяваха изкуството на капоейрата, а Криско, Тома, Ники Станоев и Прея танцуваха в неподражаем стил.

В края на шоуто няколко от звездните участници влязоха в Тъмната стая, за да попаднат в най-страшния индийски филм. Без да могат да виждат нищо, те трябваше да изпълняват всичко, което Рачков им казваше. Резултатите бяха изненадващи, а обещанието е за още смях в следващото предаване.

Четете още

Рачков не вдигнал нито една гира през живота си

Рачков не вдигнал нито една гира през живота си

Димитър Рачков РАЗКРИ история от миналото с Геро и Вергов

Димитър Рачков РАЗКРИ история от миналото с Геро и Вергов

Део на урок по плуване при Рачков

Део на урок по плуване при Рачков

Мария ЦЪФНА по зърна при Рачков

Мария ЦЪФНА по зърна при Рачков

Реклама
Реклама
Реклама