Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16163351 www.bgdnes.bg

Башар Рахал: Мъжете сме пичове, а жените не чак толкова

"Мъжете сме супер пичове, а жените не чак толкова. Има опасен вид мъже, които са големи приятели с жените и играят и на двата бряга. Женската солидарност не я разбирам, зависи от чувствата. При мъжете е същото."

Това мисли Башар Рахал относно мъжката и женската солидарност. Актьорът говори за обсесивната любов в интервю за предаването "На кафе" по Нова телевизия.

Реклама

"Обсесивната любов е токсична. По едно време вярвах, че когато обичам някого не мога да дишам без него, но това е саморазрушаващо", категоричен е Башар.

"Избраната любов е много по-ценна. Когато си обсесивен не виждаш недостатъците на партньора си. Първоначално смяташ, че са забавни и страхотни. Като мине тази фаза е твърде късно, защото вече си в клопката на обсесията. Пристрастен си към миризмата на партньора и какво ли не. Смятам, че внимателно трябва да се избира любовта, а не с главата в торбата.", допълва Башо.

Актьорът сподели как любовта се случва.

"Тя се случва когато опознаеш човека преди да попаднеш във водовъртежа на емоциите. Жените според мен са по-внимателни в това, а ние мъжете сме юруш на маслините."

 

Четете още

Башар Рахал  мрази рождения си ден

Башар Рахал мрази рождения си ден

Ето с кого хубавата Райна замени Башар Рахал

Ето с кого хубавата Райна замени Башар Рахал

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама