Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16225939 www.bgdnes.bg

Памела Меган от "Гласът на България": Сърцето ми е свободно!

Хубавицата търси момче с висока духовна и сексуална интелигентност

"Сърцето ми е свободно! Но само за четящи момчета." В това е категорична Памела, която каправи фурор в последния кръг на "Гласът на България".

Младата певица иска да срещне някого, който да е по-умен от нея и да я задоволява интелектуално. След това добавя, че за нея има различни видове интелигентност, но определено човекът трябва да отговаря на критериите за това, че се грижи за нейното интелектуално и емоционално израстване.

Реклама

"За мен е важна и интелектуалната, и духовната, и емоционалната, и сексуалната интелигентност. Ако може всичко да върви едновременно, бих се радвала", смее се Памела.

Певицата признава, че е много емоционална и много плаче. Казва, че това е начинът, по който си изхвърля емоциите, които я задръстват.

"Професията ми, която включва доста пътувания, понякога изисква от мен да плача, за да се изчистя" - обяснява Памела.

За дуета, който направиха с Надя Ковачева в последното издание на "Гласът на България", певиците са имали две репетиции. Всичко между тях се е получило благодарение на добрата химия помежду им.

"Искахме да се изявим и едновременно с това да покажем повече от себе си. Провокирахме се една друга. Това, че Миро вдигна ръцете и на двете ни, беше най-удовлетворяващото. Щях да съм много тъжна, ако едната от двете ни бе отпаднала", споделя Памела.

Както видяхме, тази неделя се получи много емоционален момент, в който Миро избра едновременно Памела и Надя, които изпяха в дует на You Make Me Feel по брутално добър начин.

Реклама

"Не вярвам в конкуренцията", казва младата певица и добавя: "Просто представяш най-доброто от себе си и след това става каквото се получи. На кастингите видях много качествени артисти, които отпаднаха по една или друга причина". Памела не вярва в състезателния елемент. Смята, че хората не трябва да се сравняват, защото са много различни и всеки е индивидуалност.

"Какво е конкуренцията? Когато се затвори една врата, се отварят много други и това е", казва обещаващата певица.

Единственото нещо, което може да разклати хубавицата, са любовните отношения. Доста тежко изживява интимните несгоди заради голямата си чувствителност.

"Ако една ситуация или човек ти каже "не", това нищо не значи. Ти сам си отворен към света и можеш да получиш "да" от хиляди други места", казва певицата.

Преди няколко години Памела е кандидатствала в "Гласът на България", но не я приели. По нейно мнение това е било заради избора на песен.

"После работих много върху себе си и върху сценичното си поведение. Сега се чувствам много по-спокойна и уверена", споделя тя.

Младият талант има усещане, че една ситуация в живота не може да й подейства, ако е здраво стъпила на краката си.

"Много бих искала да стана актриса, но за момента се снимам като фотомодел в реклами и все още не съм имала възможността да се опитам като актриса. Бих искала да вляза и в театъра, определено."

Памела е родена в Гърция. На 12-годишна възраст заминала да учи в Залцбург, Австрия. Живяла е в общежитие, което не е било никак лесно според нейните думи.

"По стечение на обстоятелствата говоря четири езика, но това е богатство за мен", казва Памела. Желаем й успех.

Четете още

Миро ОТРЯЗА Лейди Би в "Гласът на България"! Мария Илиева я открадна! (Видео)

Миро ОТРЯЗА Лейди Би в "Гласът на България"! Мария Илиева я открадна! (Видео)

Иван Лечев каза кой ще спечели "Гласът на България"

Иван Лечев каза кой ще спечели "Гласът на България"

Реклама
Реклама
Реклама