Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16252344 www.bgdnes.bg

Проститутката на Рибери и Бензема лъсна

Захия Дехар, която се прочу през 2010 г. като "луксозен ескорт" и имаше сексуални отношения по взаимно съгласие с Карим Бензема и Франк Рибери, отново напомни за себе си с разголени снимки. 

Тогава двамата играчи бяха задържани превантивно и разпитани, след като са имали връзка с нея, тъй като тя бе непълнолетна, даже едва навършила 14 години. Разследването беше отложено, защото се оказа, че французите не са имали начин да знаят възрастта на хубавицата, която изглеждала на години по-голяма. Така или иначе, но всичко се размина повече с медийна пушилка, отколкото със съдебни саги. Двамата все пак се изправиха пред съда, но твърдяха, че не са знаели, че тя е била под 18 години, когато те са имали интимен контакт с нея през 2008 година и респективно през 2009 година.  

Реклама

Тогава Захия, която е с алжирски произход, призна, че през 2008 година е била подарък за рождения ден на Франк Рибери и е получила 700 евро за услугите си.

Днес Захия Дехар е моден дизайнер на бельо и реши да си го рекламира сама, може би за по-евтино. През годините момичето премина през кариера на фотомодел, актриса и вече дизайнер. Дехар дори бе сред гостите на филмовия фестивал в Кан преди години. 

В днешните времена на странно разбиран морал скандалът помогна на момичето в кариерата й. Но не и в личен план. Тя е родена в Алжир през 1992 г., където баща й все още живее и който се е отказал от нея, когато е разбрал какво прави.

Четете още

Проститутката на Бензема с книжка в хамак

Проститутката на Бензема с книжка в хамак

Футболни звезди стават изнасилвачи

Футболни звезди стават изнасилвачи

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама